Omed.bg

5 предимства на гръдните имплантанти

Хората в България се нуждаят от способни лекари и компетентна здравна информация. Ако искаш да помогнеш за обучението на бъдещ лекар, натисни бутона donate.

Вие дарявате средствата на Фондация „Прогрес медик“, която подпомага студентите по медицина в България.

 
5 предимства на гръдните имплантанти

Увеличаването на гърдите се постига чрез поставяне на гръдни импланти с хирургична процедура. Можете да изберете увеличаване на гърдите по различни причини: да постигнете мечтания външен вид, който никога не сте имали или да се почувствате по-млади. Ако обмисляте физиологични или силиконови гръдни имплантанти, трябва да сте наясно с техните ползи и с начина, по който те могат да променят живота ви.

Те ви помагат да се чувствате по-уверени

Много малки или непропорционални гърди могат да ви накарат да се почувствате неудобно или да страдате от ниско самочувствие. Но когато се чувствате горди с формата на тялото и женствеността си, можете да почувствате способността си бъдете уверена и вкъщи, и в обществото.

Ако и Вие обмисляте подобна стъпка вижте предложение за поставяне на силиконови импланти с отстъпка ТУК.

Те помагат на вашата фигура да изглежда по-пропорционална

Ако сте надарени с големи бедра, но с малък бюст, може да се притеснявате от факта, че вашата фигура е непропорционална. Гръдните имплантанти не трябва да изглеждат неестествени. Те трябва да балансират вашата фигура, правейки ви да изглеждате по-естествени и красиви.

Те заместват изгубената тъкан

Гръдните импланти могат да направят гърдите да изглеждат по-големи, но те могат да бъдат използвани и за заместване на гръдната тъкан, загубена от стареене или хормонални промени. Например, тъканите на гърдата могат да се отпуснат след бременност, кърмене или загуба на тегло. Имплантите могат да заменят тези тъкани и да върнат обратно вашия младежки вид.

Те правят гърдите симетрични

Може да се изненадате, но много жени имат асиметрични гърди. За някои тази разлика може да е незабележима. При други може да бъде забелязана много лесно. Може да се поставят гръдни импланти с малко по-големи размери, за да се коригира тази разлика.

Те коригират фигурата ви след мастектомия

Ако сте имали превантивна мастектомия или мастектомия за рак на гърдата, можете отново да изглеждате естествено и красива с гръдните импланти. Това може да ви помогне да преживеете този труден етап, както физически, така и емоционално.

Както при всяка операция, трябва да предприемете увеличаване на гърдите само след като сте помислили добре. Тъй като това е операция, тя идва с някои рискове, но повечето жени са изключително доволни от резултатите и са щастливи, че са взели това решение.

892

реклама

КоментариСвързани статии


Сподели !