5 процедури лазертерапия, от Център за физиотерапия и рехабилитация "ВИТА ТТ", за 125 лв.

   10 закупени   
5 процедури лазертерапия, от Център за физиотерапия и рехабилитация "ВИТА ТТ", за 125 лв.
КУПИ ВАУЧЕР за 25,00 лв.
Заплащане на място 100,00 лв.
Обща сума 125,00 лв.

Стара цена: 150,00 лв.
Спестяваш: 25,00 лв.
-17%

Валидност на ваучера: 12.05.2022 г. до 11.09.2022 г.

Важи за: София


Осигурено от:   Център за физиотерапия и рехабилитация ВИТА ТТ  

  • Ваучерът е на стойност: 25 лв., на място се заплащат 100 лв.
  • Ваучерът е за: 5 процедури лазертерапия
  • ​Изисква се предварително запазване на час на посочените телефони
  • ЗАДЪЛЖИТЕЛНО е предоставянето на разпечатан ваучер на място
Център за физиотерапия и рехабилитация ВИТА ТТ гр. София,
жк "Лагера"
ул. "Боговец" 6
тел. за връзка: 0888269383
Раб. време: от понеделник до петък от 14.00 до 18.00 ч.
Виж страницата на партньора

Подробна информация


Нискоинтензивното лазерно излъчване, използвано във физиотерапията, действа биостимулиращо върху тъканите и няма вредно въздействие върху тях.

Фотоните проникват през кожата и се абсорбират от специални компоненти на клетките, наречени хромофори. Механизмът е подобен на процеса на фотосинтезата при растенията, а абсорбираните от клетките фотони са стимулирани да произвеждат повече енергия. По този начин повредената тъкан е снабдена с повече енергия, която спомага за по-бързо и качествено оздравяване. Този процес се нарича биостимулация.

Лазертерапията има мощен противовъзпалителен, болкоуспокояващ, регенеративен, съдоразширяващ, стимулиращ имунната защита, противоалергичен и противомикробен ефект. Проявява се предимно локално - в тъканите, погълнали лазерните лъчи. Усилва се метаболизмът и регенерацията на клетките чрез активиране дейността им. Повишава се продукцията на вещества, отговорни за имунната защита. Променят се хормоналните нива в кръвта. Повишава се продукцията на ензими и се увеличава активността им. Променя се възбудимостта на нервните окончания, подобряват се микроциркулацията и разнасянето на отока и възпалителните инфилтрати и намалява болката. Особено изразен е ефектът на регенерация на костите, лигавиците и кожата, бърза епителизация на рани и язви.

Локалните промени по нервно-рефлекторен и хуморален път предизвикват и по-общи реакции, обхващащи целия организъм.

Показания:

  • Дегенеративни, възпалителни и травматични заболявания на опорно-двигателния апарат (артрозни, артритни, периартрити, миотендинози, тендовагинити, епикондилити, плантарен фасциит, дистрозии, контузии, следфрактурни състояния и др.).
  • Заболявания на нервната система: плексити, радикулити, дископатии, неврити, херпес зостер, травматични лезии на периферни нерви , синдром на карпалния канал и др.
  • Кожни заболявания — уртикария, невродермит, сърбящи дерматози, херпес симплекс, бавно зарастващи язви, рани, следоперативни рани, декубитуси и др.

Противопоказания: Злокачествени новообразувания, остри инфекциозни заболявания, бременност, терапия на нивото на очите и жлезите с вътрешна секреция.

За Център за физиотерапия и рехабилитация ВИТТА ТТ
Основоположници на центъра са д-р Татяна Илиева (физиотерапевт, ЕМГ -диагностика) и Константин Ганчев (кинезитерапевт, спортен кинезитерапевт и хоноруван преподавател в НСА В. Левски). Двамата са работили в Център по протезиаране и възстановителна хирургия - Горна баня. През всичките години съвместна работа, през тях са преминали хиляди пациенти с различни заболявания. Техни пациенти са били и много известни спортисти - Албена Денкова, Максим Ставийски, Петър Дачев, Илиян Ефремов, Евгения Раданова, Асен и Кирил Пандови и др.

Сходни предложения

Може да се абонираш за нашите оферти


Абонирайте се