Omed.bg
Позвънете ни: +359 885 916 588
реклама


Антицелулитна програма с Е-фит -подобряване на кръвоносната система, ускоряване на кръвообръщението и лимфната циркулация

 
Антицелулитна програма с Е-фит -подобряване на кръвоносната система, ускоряване на кръвообръщението и лимфната циркулация

Тъй като кръвообръщението на организма става все по-неефективно в следствие на възрастта, начина на живот или поради здравословни проблеми, в областта на кръста, корема и бедрата се образува целулит. Целулитът се появява като резултат от отслaбване на съединителната тъкан. Между кожата и мускулните тъкани се натрупват мастни клетки и причиняват неравности по кожата.

Тези тъкани могат да се стимулират с ЕМS с по-ниски импулси, повишавайки кръвообръщението и стимулирайки отделянето на натрупаните вещества от проблемните области.
Специалните настройки на уреда успешно третират симптомите на целулита. По време на употребата му се увеличава потока на течности във вените, артериите, лимфите, а равномерният метаболизъм помага за пречистването на токсините и нежеланите вещества, както и за пречистването на клетките и телесната течност.

Тази интензивен метод се препоръчва за тези, които се борят специално с тези проблеми.
Повече информация може научите на https://www.facebook.com/efit.bg/ и на на http://efit.bg/  

Възрастните хора са в риск! 1 лев може да спаси живот. Нека съберм средства за маски и дезинфектанти за най-уязвимите сред нас. Моля, дарете от тук:

Кампания на Фондация „Прогрес медик“ за събиране на средства за маски за еднократна употреба и дезинфектанти за възрастни и пенсионери.

3090

реклама

КоментарирекламаСподели !