Omed.bg

Антицелулитна програма с Е-фит -подобряване на кръвоносната система, ускоряване на кръвообръщението и лимфната циркулация

 
Антицелулитна програма с Е-фит -подобряване на кръвоносната система, ускоряване на кръвообръщението и лимфната циркулация

Тъй като кръвообръщението на организма става все по-неефективно в следствие на възрастта, начина на живот или поради здравословни проблеми, в областта на кръста, корема и бедрата се образува целулит. Целулитът се появява като резултат от отслaбване на съединителната тъкан. Между кожата и мускулните тъкани се натрупват мастни клетки и причиняват неравности по кожата.

Тези тъкани могат да се стимулират с ЕМS с по-ниски импулси, повишавайки кръвообръщението и стимулирайки отделянето на натрупаните вещества от проблемните области.
Специалните настройки на уреда успешно третират симптомите на целулита. По време на употребата му се увеличава потока на течности във вените, артериите, лимфите, а равномерният метаболизъм помага за пречистването на токсините и нежеланите вещества, както и за пречистването на клетките и телесната течност.

Тази интензивен метод се препоръчва за тези, които се борят специално с тези проблеми.
Повече информация може научите на https://www.facebook.com/efit.bg/ и на на http://efit.bg/  

Хората в България се нуждаят от способни лекари и компетентна здравна информация. Ако искаш да помогнеш за обучението на бъдещ лекар, натисни бутона donate.

Вие дарявате средствата на Фондация „Прогрес медик“, която подпомага студентите по медицина в България.

2813

реклама

Коментари
Сподели !