Гъбички по ноктите? Преглед от дерматолог, директно микроскопско изследване и типизация на вида гъбички с посявка САМО за 50 лв в Дерматологична клиника ЕвроДерма!

   225 закупени   
Гъбички по ноктите? Преглед от дерматолог, директно микроскопско изследване и типизация на вида гъбички с посявка САМО за 50 лв в Дерматологична клиника ЕвроДерма!
КУПИ ВАУЧЕР за 10,00 лв.
Заплащане на място 40,00 лв.
Обща сума 50,00 лв.

Стара цена: 70,00 лв.
Спестяваш: 20,00 лв.
-29%

Валидност на ваучера: 9.06.2022 г. до 6.09.2022 г.

Важи за: София


Осигурено от:   ЕвроДерма - Дерматологична клиника  

  • Ваучерът струва 10 лв, на място се доплащат останалите 40 лв!
  • Ваучерът е за: Преглед от дерматолог, директно микроскопско изследване и типизация на вида гъбички с посявка!
  • Изисква се предварително запазване на час на посочените телефони;
  • Изисква се предоставянето на разпечатан ваучер на място;
ЕвроДерма - Дерматологична клиника гр. София, ул. Пенчо Славейков 4
Работно време с пациенти: 09:00-19:00
Записване на час на телефон: 070020017

Виж страницата на партньора

Подробна информация


Единствено в Дерматологична клиника ЕвроДерма можете да си направите директно микроскопско изследване и типизация на вида гъбички по ноктите с посявка. Не пропускайте да излекувате ноктите си сега с 30% отстъпка.

Лекарите в клиниката ще Ви предложат най-доброто и подходящо за Вас-локално лечение, лечение с таблетки, лазерна терапия или комбинация от няколко метода.

Гъбичните инфекции са най-често срещаните в дерматологичната практика.__Те могат да засегнат всички части на човешкото тяло. Изискват прецизност при диагнозата и наличие на различни терапевтични подходи. В __Дерматологична клиника ЕвроДерма единствено могат да Ви предложим всичко това на едно място!

В клиника ЕвроДерма се предлагат пълни дерматологични и венерологични прегледи и консултации, както и всички процедури в областта на естетичната дерматология със сертифицирани материали. Дерматологичната клиника се намира в София и в нея работят едни от най-изтъкнатите дерматолози в България с многобройни специализации и научни публикации.Те са лектори и трейнери за повечето манипулации и заболявания в дерматологичната практика. Доверете се на най-добрите!

Сходни предложения

Преглед при дерматолог за 51 лв. от МЦ "Калимат"
-15%
60,00 лв.
51,00 лв.

Може да се абонираш за нашите оферти


Абонирайте се