Omed.bg
Позвънете ни: +359 885 916 588
реклама


Искате ли да видите как ще изглеждате, ако си направите пластична операция?

 
Искате ли да видите как ще изглеждате, ако си направите пластична операция?

Как ще изглежда, ако си направите пластична операция? Отговорът на този въпрос вече е ясен, много преди да посетите пластичен хирург! Ново приложение ни преобразява, за да ни покаже как бихме изглеждали, ако си сложим гръдни импланти.

Така за един миг може да видите как ще изглеждате, ако си оперирате носа, например. Приложението се казва Beauty Mirror и е истински фурор сред пластичната хирургия. Само с един клик може да видите как биха ви стояли едни нови зъби или какво ще стане, ако ви махнат торбичките под очите. Единственото, което трябва да направите, е да качите своя собствена снимка.

Приложението ще направи желаните от вас пластични корекции, за да можете да видите как бихте изглеждали при евентуална пластична операция. Автор на иновативното приложение е пластичен хирург. Той искал да направи технология, с помощта на която всеки може да нанесе корекция върху себе си и да ги сподели с приятелите си, без да си е правил пластична операция.

Най-вероятно желанието му е било и да провокира любопитството на хората и да ги изкуши да легнат под ножа.

Освен снимки, приложението може да направи и видео, благодарение на което в реално време да се коригират различни части от тялото. То е безплатно и може да се използва и за iPad и iPod.

Възрастните хора са в риск! 1 лев може да спаси живот. Нека съберм средства за маски и дезинфектанти за най-уязвимите сред нас. Моля, дарете от тук:

Кампания на Фондация „Прогрес медик“ за събиране на средства за маски за еднократна употреба и дезинфектанти за възрастни и пенсионери.

15403

реклама

Коментариреклама


Свързани статии


Сподели !