Omed.bg
Позвънете ни: +359 885 916 588
реклама


Какво е важно да знаем при планиране за бременност. Д-р Иван Диков, специалист акушер-гинеколог

 
Какво е важно да знаем при планиране за бременност. Д-р Иван Диков, специалист акушер-гинеколог

Медицински център „Майчин дом" e най-старото акушеро-гинекологично лечебно заведение в страната и безспорен лидер в об­ластта на женското здраве. Центърът предлага възможности за медицинско обслужване на всички нива от областта на акушерството и гинекологията, включително неонатология, асистирана репродукция, гинекология на подрастващите /уникално и единствено за страната/, гинекологична ендо­кринология, естетична гинекология, диагностика и лечение на заболявания на гърдата, а вече и възможността за робитизирана хирургия /един от трите центъра в страната/.

В над 25-годишната си история Медицинският център, освен сътрудничеството си с болничната база на „Майчин дом", е доказал мястото си в извънболничната помощ. Го­дишно през него минават хиляди пациенти, търсещи и полу­чаващи решение на медицински проблем. Тези от тях, които преминават стационарно лечение, имат възможност да получат проследяване на състоянието от медицински екип след регламентираните от НЗОК два постхоспитализационни прегледа. А при необходимост - представяне на случаите за ЛКК и временна нетрудоспособност, както и подготовка на документацията за представяне на ТЕЛК.

За качеството на медицинското обслужване е показател­но това, че повече от хиляда жени ежегодно следят своята бременност в центъра, а голяма част се връщат отново и за следващите си бременности.
В центъра работят изявени специалисти по АГ, неонатология, психиатрия, мамология и хомеопатия. 

Медицинският център непрекъснато се стреми да поддържа и предоставя услугите си на най-високото и съвременно ниво – от гледна точка на специалисти и апаратура.

Медицинските услуги, които предлага Медицински цен­тър „Майчин дом", са:

Гинекология:

              Акушерство и фетална медицина

            Други:

Медицинският център непрекъснато се стреми да поддържа и предоставя услугите си на най-високото и съвременно ниво - от гледна точка на специалисти и апаратура. Също и да обогатява постоянно възможността за консултации с повече лекари от други специалности. 
Автор: Д-р Иван Диков, специалист акушер-гинеколог

Беше ли полезна тази статия? Моля, споделете я с приятели и ни подкрепете. Така ще можем да правим здравето по-достъпно. Благодаря!

133

реклама

Коментариреклама


Свързани статии