Omed.bg
Позвънете ни: +359 885 916 588
реклама


Клиниката по Кардиохирургия в Токуда Болница София

 
Клиниката по Кардиохирургия в Токуда Болница София

Гледайте видео на Клиниката по Кардиохирургия в Токуда Болница София - една от най-развитите в страната с около 1200 сърдечни операции годишно или 1/4 от обема на всички кардиохирургични операции в България.

Нейният началник - доц. д-р Димитър Николов разказва за новостите и иновативните подходи, които осигуряват още по-голяма сигурност и бързо възстановяване за пациентите. Основните предимства на Клиниката са опитът и непрекъснатото обучение на хирурзите, и възможността за съвместна работа и подкрепа от специалисти от почти всички специалности на медицината в Токуда Болница София.
Виж прегледите с отстъпки в Болница Токуда, само в ОфертоматБГ
Лекарите от клиниката работят в екип с кардиолози и съдови хирурзи (при необходимост и с други специалисти), за да определят максимално ефективното лечение на пациентите, според точни критерии кога се налага операция и отчитайки личното решение на пациента. В Клиниката се извършват почти всички хирургични интервенции в сърдечната хирургия за възрастни пациенти (байпас, смяна и пластика на сърдечни клапи, спешни операции при дисекации на аортата и белодробен тромбоемболизъм, хирургия при ендокардити). Минимално-инвазивната хирургия е все по-застъпена като предимствата са по-бързо възстановяване, по-кратък болничен престой и малки оперативни белези.

Възрастните хора са в риск! 1 лев може да спаси живот. Нека съберм средства за маски и дезинфектанти за най-уязвимите сред нас. Моля, дарете от тук:

Кампания на Фондация „Прогрес медик“ за събиране на средства за маски за еднократна употреба и дезинфектанти за възрастни и пенсионери.

4458

реклама

Коментариреклама


Свързани статии


Сподели !