Omed.bg

Клиниката по Кардиохирургия в Токуда Болница София

 
Клиниката по Кардиохирургия в Токуда Болница София

Гледайте видео на Клиниката по Кардиохирургия в Токуда Болница София - една от най-развитите в страната с около 1200 сърдечни операции годишно или 1/4 от обема на всички кардиохирургични операции в България.

Нейният началник - доц. д-р Димитър Николов разказва за новостите и иновативните подходи, които осигуряват още по-голяма сигурност и бързо възстановяване за пациентите. Основните предимства на Клиниката са опитът и непрекъснатото обучение на хирурзите, и възможността за съвместна работа и подкрепа от специалисти от почти всички специалности на медицината в Токуда Болница София.
Виж прегледите с отстъпки в Болница Токуда, само в ОфертоматБГ
Лекарите от клиниката работят в екип с кардиолози и съдови хирурзи (при необходимост и с други специалисти), за да определят максимално ефективното лечение на пациентите, според точни критерии кога се налага операция и отчитайки личното решение на пациента. В Клиниката се извършват почти всички хирургични интервенции в сърдечната хирургия за възрастни пациенти (байпас, смяна и пластика на сърдечни клапи, спешни операции при дисекации на аортата и белодробен тромбоемболизъм, хирургия при ендокардити). Минимално-инвазивната хирургия е все по-застъпена като предимствата са по-бързо възстановяване, по-кратък болничен престой и малки оперативни белези.

Хората в България се нуждаят от способни лекари и компетентна здравна информация. Ако искаш да помогнеш за обучението на бъдещ лекар, натисни бутона donate.

Вие дарявате средствата на Фондация „Прогрес медик“, която подпомага студентите по медицина в България.

3671

реклама

КоментариСвързани статии


Сподели !