Контрацептивна консултация и премахване на вътрематочна спирала при д-р Иван Диков, за 25 лв. от МЦ "Майчин дом"

   10 закупени   
Контрацептивна консултация и премахване на вътрематочна спирала при д-р Иван Диков, за 25 лв. от МЦ "Майчин дом"
КУПИ ВАУЧЕР за 5,00 лв.
Заплащане на място 20,00 лв.
Обща сума 25,00 лв.

Стара цена: 30,00 лв.
Спестяваш: 5,00 лв.
-17%

Валидност на ваучера: 21.05.2022 г. до 20.09.2022 г.

Важи за: София


Осигурено от:   Майчин дом Медицински Център   Рейтинг: 4.50 / 5 при 2 гласували

  • Ваучерът е на стойност: 5 лв., на място се заплащат 20 лв.
  • Ваучерът е за: Контрацептивна консултация и премахване на вътрематочна спирала при д-р Иван Диков
  • Необходимо е предварително запазване на час за изследването
  • Задължително е предоставянето на разпечатан ваучер
Майчин дом Медицински Център гр. София 1463
ул. Здраве N2
Тел.: 02 917 24 51

Работно време:
от понеделник до петък: от 08.30 до 17.30 часа
Работно време Рентген:
от понеделник до петък: от 08.30 до 13.00 часа
Виж страницата на партньора

Подробна информация


Вътрематочната спирала има срок на годност от 3 до 5 години, според препоръките на самият производител. След преминаване на този период, спирала трябва да се премахне. Процедурата се извършва задължително от специалист - акушер - гинеколог.

При наличие на нежелани реакции, възпаления или инфекции, както и при желание за забременяване, спиралата може да бъде отстранена преди изтичане срокът и на годност.

Контрацептивната консултация в широкия смисъл на думата е разговор със специалист относно предотвратяване на нежелана бременност, съвети, постигане на благоприятен интервал между бременностите и всичко свързано с предпазването от забременяване. ​Съществуват различни методи за предпазване от бременност: естествени, хормонални, бариерни, вътрематочни средства, стерилизация. Повечето от методите имат редица недостатъци: ниска ефективност на противозачатъчния ефект, необходимост редовно да се приемат или поставят, поява на редица странични действия, опасност за увреждане на организма и др.
След премахване на спиралата ще получите насоки за бъдеща контрацепция.

Бъдете отговорни към здравето си!
Д-р Диков е завършил медицина в Медицински университет-София. През 1987 г. придобива специалност "Акушерство и гинекология" в Медицинска академия-София. През 2009 г. завършва "Здравен мениджмънт" в Югозападен Университет "Неофит Рилски”-Благоевград. Придобил е различни следдипломни квалификации в Медицинска корпорация "Токушукай”-Токио и Фукуока, Япония; Холандско висше училище по обществено здраве -Утрехт, Холандия; Медицинска Академия, Медицински университет -София, Медицински университет-Плевен и др.

"Майчин дом-Медицински център” е здравно заведение за извънболнична медицинска помощ. Специалистите в центъра извършват гинекологични прегледи и консултации, микробиологични и цитологични изследвания (цитонамазки ), лечение на оплаквания, свързани с проблеми в репродуктивна възраст, климактериум и менопауза.
Центърът разполага с отлична материална база, модерна апаратура и оборудване, позволяващи осъществяване на рентгенологична, мамографична и ултразвукова образна диагностика.

В центърът са най-изтъкнатите специалисти в едно рядко срещано направление - Детско-юношеската гинекология. В този кабинет се извършват:

  • наблюдение и лечение на неврохормоналната регулация на менструалния цикъл;
  • лечение на дефектите в развитието на половата система;
  • профилактика на заболяванията, свързани с отклонения в половите хромозоми.

"Майчин дом-Медицински център” предлага консултации със специалисти от Университетска АГ болница " Майчин дом” и при необходимост и желание на пациента, насочва за болнично лечение в Университетска АГ болница " Майчин дом”.

Сходни предложения

Може да се абонираш за нашите оферти


Абонирайте се