Лечение на кариес без болка, с BRIX и фотополимерна пломба за 45 лв. от Дентална практика "Св. Георги Софийски най-нови"

   72 закупени   
Лечение на кариес без болка, с BRIX и фотополимерна пломба за 45 лв. от Дентална практика "Св. Георги Софийски най-нови"
КУПИ ВАУЧЕР за 9,00 лв.
Заплащане на място 36,00 лв.
Обща сума 45,00 лв.

Стара цена: 90,00 лв.
Спестяваш: 45,00 лв.
-50%

Валидност на ваучера: 16.03.2022 г. до 16.06.2022 г.

Важи за: София


Осигурено от:   Дентална практика "Св. Георги Софийски - най-нови"  

  • Ваучерът е на стойност: 9 лв., на място се заплащат 36 лв.
  • Ваучерът е за: Лечение на кариес без болка, с BRIX и фотополимерна пломба
  • Необходимо е предварително запазване на час.
  • Задължително е предоставянето на разпечатан ваучер на място.
Дентална практика "Св. Георги Софийски - най-нови" гр. София,
Ул. "Три уши" 6А
Тел. за запазване на часове: 08 77 40 00 46
Работно време: понеделник до петък от 10 ч. до 18 ч.

Виж страницата на партньора

Подробна информация


Предложението включва:

  • Лечение на 1 зъб с BRIX 3000
  • Поставяне на висококачествен ,високоестетичен,устойчив на износване фотополимерен материал на световни лидери в стоматологията.
  • Полиране на пломбата
  • Обстоен преглед

Brix3000® е иновативен гел на ензимна основа, който премахва кариеса ,без да засяга здравия дентин и без каквато и да е болка. Това е единственият материал, които съхранява здравата зъбна тъкан.

С Brix 3000 се ИЗБЯГВА ИЗПИЛЯВАНЕТО И АНЕСТЕЗИЯТА ( УПОЙКАТА)! BRIX 3000 e НАТУРАЛЕН И 100% НЕТОКСИЧЕН!

Brix3000® е патентована формула, използваща ензима папаин, която е клинично тествана върху голям брой пациенти. Той е 100% нетоксичен и няма странични ефекти. Може да бъде прилаган при пациенти от всички възрасти, пациенти с хронични заболявания бременни жени и деца. Сертифициран от Световната здравна организация (СЗО) и Световната дентална федерация (СДФ).

При лечение и манипулации не се използват токсични материали /като Арсен, койюто е забранен в Евпоейския съюз/. Използват се само хипоалергенни, биологично поносими материали.

Д-р Павлов и д-р Тодорова са дентални лекари решили да се отдадат на своите пациенти на родна земя след близо 10 години работа във Великобритания. Членуват в Британската съсловна организация на денталните лекари. Притежават множество следдипломни квалификации, както от страната, така и от чужбина.

Д-р Тодорова е и автор на образователна детска книжка - Книжка за зъбките. Практиката работи с първокласни материали на световни лидери. Разполагат с най - съвременна техника.

Комплименти от Дентална практика Св.Георги Софийски най-нови: Високо ценим факта, че избрахте нас и бихме искали да поднесем комплиментите си към Вас с 20% отстъпка от всички наши процедури.

Сходни предложения

Може да се абонираш за нашите оферти


Абонирайте се