Omed.bg
Позвънете ни: +359 885 916 588
реклама


Не можете да забременеете? Пробвайте тези секс пози!

 
Не можете да забременеете? Пробвайте тези секс пози!

На години сте и вече искате да имаме дете. И както обикновено се случва, ние хората винаги искаме всичко да се случва бързо и лесно.

Затова ви предлагаме няколко секс съвета и пози, с които бързо да забременеете.

Мисионерската

Тази позиция е най-сигурната, че ще забременеете. С тази секс поза мъжът има по-голяма свобода за по-дълбоко проникване в жената. Въпреки че няма реални доказателства, някои хора казват, че ако поставите възглавница под бедрата на жената, това допълнително ще спомогне на сперматозоидите да достигнат до шийката на матката.

Кучешката

Тази секс поза със сигурност е любима и на мъжете, и на жените. Но освен това тя спомага за по-лесно проникване и при нея шийката на матката се отваря малко повече в сравнение с другите пози.

Скалата

Тази позиция е подобна на мисионерската, само че при нея е гарантирано, че мъжът прониква по-дълбоко. Плюс на позата е, че лесно намира G-точка на жената, което също помага при зачеването.

Вълшебната планина

Тази поза е подобна на кучешката, само че гърбът на жената е залепен до гърдите на мъжа. Може да използвате възглавничка, за да си помогнете.

Пеперуда

При тази позиция жената е легнала, с вдигнати крака, а мъжът – изправен. Тази секс поза осигурява по-лесно проникване.

И накрая, една бабина щуротия или пък изпитан във времето начин за лесно забременяване – след секс си вдигнете крака във въздуха и стойте така няколко минути. Така ще спомогнете на сперматозоидите. Това, разбира се, може да ви звучи налудничаво, но пък може и да помогне!

Възрастните хора са в риск! 1 лев може да спаси живот. Нека съберм средства за маски и дезинфектанти за най-уязвимите сред нас. Моля, дарете от тук:

Кампания на Фондация „Прогрес медик“ за събиране на средства за маски за еднократна употреба и дезинфектанти за възрастни и пенсионери.

12310

реклама

Коментариреклама


Свързани статии


Сподели !