Omed.bg
Позвънете ни: +359 885 916 588
реклама


OMed.bg продължава да гради лоялност в своите клиенти

 
OMed.bg продължава да гради лоялност в своите клиенти

По време на криза успешните бизнеси се справят с новата ситуация, с помощта на своите най-лоялни клиенти. Това не е изненада, тъй като това са клиентите, които обикновено разчитат най-много на техните услуги или продукти и във времето са оценили високо качеството им и стойността, които им носят. Тези вече изградени силни взаимотношения са основата, върху която всеки бизнес трябва да стъпи, изграждайки своята стратегия за успешно справяне с кризисната ситуация.
Установихме, че случаят не е по-различен и с OMed.bg. От повече от година периодично провеждаме анализ на клиентски актив заедно с Георги Сердаров, който е сред най-големите експерти по лоялност в България.
Използваме платформата за анализ на клиентски актив на Cintelly.com, която ни позволява да следим здравословното състояние на нашия бизнес като измерваме промените в обема на групата на нашите лоялни клиенти, нови клиенти и клиентите, които спират да ползват услугите ни. Въпреки кризисната ситуация, анализът на клиентски актив показва, че нашите най-лоялни клиенти продължават редовно да използват услугите ни. Още по-добрата новина е, че те първи започнаха да използват и новите оферти, които предлагаме, като материали за дезинфекция, тестовe за корона вирус, онлайн медицински консултации и т.н. Комуникирайки с наши партньори и други онлайн платформи, свързани с медицински услуги, установяваме, че и те се радват на много силна лоялна клиентска база, която им помага да се справят успешно с кризисната ситуация. 
Това е голям стимул за нас да продължаваме да развиваме нашата услуга и да увеличаваме още повече качеството и стойността й за нашите лоялни клиенти.
Бихме искали да им благодарим за тяхната подкрепа и да ги уверим, че могат да разчитат на OMed.bg и ги очакват много подобрения и нови функционалности в платформата до края на годината.

Възрастните хора са в риск! 1 лев може да спаси живот. Нека съберм средства за маски и дезинфектанти за най-уязвимите сред нас. Моля, дарете от тук:

Кампания на Фондация „Прогрес медик“ за събиране на средства за маски за еднократна употреба и дезинфектанти за възрастни и пенсионери.

442

реклама

КоментарирекламаСподели !