Omed.bg
Позвънете ни: +359 885 916 588
реклама


Ofertomat.bg твоят Партньор в здравето добави нова рубрика "За Детето"

 
Ofertomat.bg твоят Партньор в здравето добави нова рубрика

Ofertomat.bg е уникален български продукт, преставляващ специализирана онлайн платформа за продажба на медицински прегледи и лабораторни тестове с отстъпки. Също така представлява уникален ресурс на здравни новини и съвети. Предоставя и информация за видовете прегледи, тестове и лабораторни изследвания.

За последните 2 години, с онлайн платформата работят над 40 първокласни медицински заведения в страната. Едни от най-големите и модерни болници като Болница Токуда , Медицински комплекс “Д-р. Щерев”City clinic,  Медицински центрове - Пирогов,  Лаборатории Цибалаб, Сана, Ноневи, Тошкина, СитиЛаб са част от партньорите на Ofertomat.bg в общо 10 града в страната.

Онлайн страницата за медицински прегледи има мисия,  да дава възможност за информиран избор за болница или преглед, и да предлага най-качествените услуги на най-достъпните цени. Фокус в последните месеци са и децата. Именно за тях и техните родители беше направена най – новата секция -  "За детето".  В него се предлагат всички съвети и предложения за здравето на децата. Това е идеално предложение за родителите които искат техните деца винаги да бъдат здрави. Така ще може да се прави информиран избор на лаборатория за детски изследвания или педиатър, когато е нужно. За съжаление един от основните проблеми за родителите е именно липсата на достатъчно информация за детски лекари и важни детски прегледи. Новата рубрика ще се опитва да помага, като добавя нови детски клиники, специализирани прегледи и новини свързани с детското здраве.


Защо да ползваме Ofretomat.bg  и какви са предимствата на медицинската онлайн платформа ?

  1. Преференциални цени за прегледи, тестове и медицински продукти с до 75% отстъпки. По този начин, платформата прави достъпни за всеки пациент едни от най - елитните болници в страната. Дава възможност на всеки, да ползва качествено лечение и да бъде информиран за процедурите, лекарите и апаратурата с която се правят прегледите.
  2. Виртуален личен лекар. Онлайн платформата позволява на всеки клиент, да посещава информирано  неограничен брой лечения и процедури. Здравната каса, от своя страна, разрешава само един специализиран преглед месечно. Така, Ofertomat.bg се явява алтернативата на здравната каса, но с много повече предимства. Здравната каса ограничава месечните прегледи при специалист, докато чрез медицинската платформа може да си направите пълен пакет профилактични годишни прегледи в рамките на няколко дни. Да посетите колкото искате специалисти без да се редите на дългите опашки пред кабинетите , да направите задължителните тестове за децата преди училище или детската градина!
  3. С акцент върху профилактиката. На достъпни цени, клиентите правят пълни профилактични прегледи  и  лабораторни тестове, това позволява заболяванията да могат да се диагностицират на много по-ранен етап без да се стига до усложнения и продължително скъпо лечение за пациентите. 
  4. Онлайн. Закупуването на услугите и цялата необходима информация е достъпна от всяко място на света - онлайн. Предоставени са 6 различни вида за заплащане според интереса на клиентите.
  5.  Мобилни. Платформата е изработена със специален дизайн, който позволява отварянето на сайта от всяко едно мобилно устройство, както и закупуването през мобилно устройство на здравни услуги.
  6. Българи в чужбина. Платформата е любимо място и за българите в чужбина, които посещават страната веднъж годишно и правят своите медицински прегледи в България. Също така закупуват прегледи и за семействата и родителите си в страната.
  7.  Информация за заболявания. Платформата стартира с видео и новини образователна програма за важни профилактични прегледи и лабораторни изследвания, за социално значими заболявания, за които хората нормално нямат достатъчно информация.
  8. Контрол и комуникация. Всекидневно  се осъществява комуникация, както с клиентите, така и с болниците за стриктното изпълнение на договорите и поетите ангажименти.

За последните 2 години Ofertomat.bg води средно по 2000 пациента на месец в българските болници на цени, които достигат над -75% от стандартните. По този начин се дава възможност на множество хора, да получат качествено лечение на достъпни цени. Много от потребителите на сайта за здравни услуги споделят с благодарност, че са се докоснали до перфектно обслужване благодарение на офертите с отстъпки. 

Беше ли полезна тази статия? Моля, споделете я с приятели и ни подкрепете. Така ще можем да правим здравето по-достъпно. Благодаря!

4334

реклама

Коментариреклама


Свързани статии