Omed.bg
Позвънете ни: +359 885 916 588
реклама


Ofertomat.bg вече е с национално покритие

 
Ofertomat.bg вече е с национално покритие

Първият български портал за здравни услуги Ofertomat.bg увеличи значително броя на медицинските обекти, с които работи и вече има национално покритие. Общият брой на болниците, клиниките и лабораториите, в които клиентите на Ofertomat.bg могат да се възползват от отстъпки, е 260обекта в 88 български населени места. Това включва всички големи градове в България, както и множество по-малки селища, включително и такива с под 1000 жители. Сред тях са също популярни туристически дестинации като Банско, Разлог, Велинград, Поморие и други.

Междувременно порталът създаде и първата по рода си у нас дигитална карта на здравните заведения в България, в която потребителите могат да намерят най-близките до тях болници или лаборатории, работещи с уебсайта и с няколко клика да си поръчат желания от тях преглед или друга медицинска услуга.

„След като Ofertomat.bg се превърна в истински национален здравен портал, новата ни цел е да излезем на чуждестранния пазар. В чужбина отдавна има интерес към качествените и относително евтини медицински услуги в България и много пациенти идват у нас да се преглеждат или лекуват. За нас това е чудесна възможност да наложим уебсайта като международна онлайн услуга, привличаща в България платежоспособни чуждестранни клиенти“ - споделя Росица Караджова, управител на медицинската платформа.

Първата стъпка в тази насока е стартът на рекламната кампания за румънски потребители, на които Ofertomat.bg вече предлага изгодни условия за прегледи в редица русенски болници, включително Медицински център „Репродуктивно здраве Д-р Щерев“. Жителите на румънската столица Букурещ и други околни градове от години посещават Русе, възползвайки се от по-ниските цени на стоките и услугите у нас и очакванията на здравния портал са този интерес да се прехвърли и към медицинските услуги в България.

Ofertomat.bg е първият и единствен български здравен портал, който предлага оферти с до 75% отстъпка в множество реномирани лечебни заведения, включително Университетска болница City Clinic, Токуда Болница София, Медицински комплекс „Д-р. Щерев”, Ин витро клиника София, Болница Доверие, Медицински център - Пирогов, Лаборатории Цибалаб, Бодимед, Рамус, Сана, Ноневи, Тошкинаа и много други. Мисията на онлайн компанията е да използва новите технологии, за да направи качествените здравни услуги достъпни за колкото може повече хора от Европа.

Беше ли полезна тази статия? Моля, споделете я с приятели и ни подкрепете. Така ще можем да правим здравето по-достъпно. Благодаря!

3997

реклама

Коментариреклама


Свързани статии