Omed.bg

Оформяне на фигурата, стягане с Е-фит

 
Оформяне на фигурата, стягане с Е-фит

Тази програма води до циклична стимулация на мускулите. Организмът стимулира  „Fast” мускулите си по групи (оптимална сила на опъване., краткотрайна, висока консумация на кислород, чувствителност, умора). Отчасти стимулира и бавните мускулни групи (по-малка умора). Така получените разтежения се допълват със специално ритмично движение, което има отличен ефект с 2-3 тренировки седмично. Програмата е подходяща за тези, които не искат непременно да отслабнат, а да натрупат мускули.
По време на програмата до дълбоките мускули достигат импулси с по-висока честота и широчина, така че дълбоката мускулатура се включва в работата на мускулите.
Дълбочината на импулсите се определя индивидуално в зависимост от тренираност, телосложение, пол, възраст. По този начин се увеличава интензитета на тренировките, което е необходимо в процеса на постоянни тренировки в интерес на постигане на резултат. С помощта на различни уреди (гири, въже, топка,  и др.) упражненията стават по-ефективни.

Отделните елементи трябва да се извършват в ритъма на импулсите, но личният инструктор непременно показва упражнението и помага на посетителите за правилно му изпълнение. След всяка тренировка мускулите са в тонус, което се поддържа с редовни посещения. Не е за пренебрегване и важността от правилно хранене, защото ако го спазваме резултатът ще е видим и след няколко тренировки. Повече информация може научите на https://www.facebook.com/efit.bg/  и на на http://efit.bg/   

 

Хората в България се нуждаят от способни лекари и компетентна здравна информация. Ако искаш да помогнеш за обучението на бъдещ лекар, натисни бутона donate.

Вие дарявате средствата на Фондация „Прогрес медик“, която подпомага студентите по медицина в България.

2109

реклама

Коментари
Сподели !