Omed.bg
реклама


omed.bg влезе в Алманах на иновациите в здравния сектор на вестник Капитал

 
omed.bg влезе в Алманах на иновациите в здравния сектор на вестник Капитал

omed.bg влезе в класацията на вестник "Капитал" - Алманах на иновациите в здравния сектор. Онлайн платформата е отличена заедно с още 52 проекта. Целта на класацията е да бъдат посочени  добрите практики в здравеопазването в България, светилата в родната медицина, онлайн решенията за профилактика и лечение.
Заслужено, през 2019 година, в класацията влиза и платформата omed.bg, която помогна на над 70 000 българи да направят лабораторно изследване или профилактичен преглед през последните 6 години.
  „Даваме си сметка, че добрите резултати ни задължават да бъдем още по-находчиви в търсенето на решения за здравето! Благодарим на всички наши партньори, част от които са най-големите болници и лаборатории в станата! Благодарим на нашите клиенти, които всекидневно ни помагат в развитието на omed.bg. Благодарим и на нашия екип, който дълги години работеше в среда, която трудно приемаше идеята за онлайн + здраве.“
„Призоваваме хората да обръщат по-сериозно внимание на здравето си и да не отлагат посещението при специалист, когато не се чувстват добре. Нека приемат годишната здравна профилактика, като най-добрата инвестиция в тях самите.“


Възрастните хора са в риск! 1 лев може да спаси живот. Нека съберм средства за маски и дезинфектанти за най-уязвимите сред нас. Моля, дарете от тук:

Кампания на Фондация „Прогрес медик“ за събиране на средства за маски за еднократна употреба и дезинфектанти за възрастни и пенсионери.

282

реклама

КоментарирекламаСподели !