Онкопрофилактичен пакет - Преглед при АГ специалист, ехография, цитонамазка и колпоскопия, за 70 лв. от МЦ "Свети Димитър

   22 закупени   
Онкопрофилактичен пакет - Преглед при АГ специалист, ехография, цитонамазка и колпоскопия, за 70 лв. от МЦ "Свети Димитър
КУПИ ВАУЧЕР за 14,00 лв.
Заплащане на място 56,00 лв.
Обща сума 70,00 лв.

Стара цена: 120,00 лв.
Спестяваш: 50,00 лв.
-42%

Валидност на ваучера: 7.05.2022 г. до 6.09.2022 г.

Важи за: София


Осигурено от:   Свети Димитър - Медицински център  

  • Ваучерът е на стойност: 14 лв., на място се заплащат 56 лв.
  • Ваучерът е за: Онкопрофилактичен пакет: АГ преглед, ехография, цитонамазка и колпоскопия
  • Изисква се предварително записване на час на посочените телефони
  • ЗАДЪЛЖИТЕЛНО е предоставянето на разпечатан ваучер на място
Свети Димитър - Медицински център гр. София, кв. Бояна, ул. Кумата 8
тел.: +359 2/ 419 3080; +359 897 092 944

Работно време: Понеделник – Петък: 08:30 – 18:00 ч.
Виж страницата на партньора

Подробна информация


Ракът на шийката на матката е второто по честота заболяване в света. Статистиката сочи, че най-засегнатите възрасти сред жените са между 29 и 45 години. Родната статистика показва, че всеки ден в България, от рак на маточната шийка умира по една жена и се диагностицират три нови случая.

Цитонамазката е микроскопско изследване на клетки от шийката на матката с цел ранно откриване и диагностициране на рак на шийката на матката. Препоръчително е изследването да се провежда веднъж годишно при всички жени на възраст между 21 и 65 години, също така и при момичета под 21 години, които водят полов живот.

Колпоскопията е специализирано неинвазивно гинекологично изследване при което се прави детайлен оглед на шийката на матката, влагалището и външните полови органи със специален микроскоп (колпоскоп) под насочено силно осветление и лупно увеличение (от 4 до 40 пъти). Оптичното увеличение, което се прилага разкрива структури недостъпни както за "невъоръженото” око, така и за микроскопското изследване. Така колпоскопията стои на границата между макроскопското и микроскопското изследване.
Ехографията е неинвазивно широкоизползвано изследване в медицината. Дава възможност за диагностика на много заболявания и физиологични състояния. Ехографът е незаменим помощник в съвременното акушерство и гинекология.
Гинекологичният преглед е задължителен минимум веднъж годишно, за всички жени над 21 години, както и за всички жени водещи полов живот. При фамилна обремененост контролни прегледи се препоръчват на всеки шест месеца! При дискомфорт и съмнение за гинекологичен проблем, не отлагайте посещението при специалист гинеколог.

Сходни предложения

Може да се абонираш за нашите оферти


Абонирайте се