Omed.bg

Платформата OfertoMed е с ново име - OMed.bg

 
Платформата OfertoMed е с ново име - OMed.bg

След години усилена работа с клиники, болници и пациенти решихме да пристъпим към промяна на името на нашата платформа. Многобройни бяха аргументите да запазим името и да продължим с него. Щеше да е много по-лесно за нас, нашите програмисти и партньори. Но нямаше да ни носи това вдъхновение, което изпитвахме преди години, когато стартирахме проекта.

Идеята за платформата дойде от две елементарни наблюдения - населението застарява, а интернет става все по - бърз и лесен за ползване. Така през 2014 година събрахме 1 и 1 и се получи платформа, която помага на всеки да има лесен достъп до здраве и информация за най-важните прегледи и лабораторни изследвания. Отношението ни през годините, към здравето и хората, които имат нужда от него, ни караше все често да мислим как да станем по-достъпни - онлайн. От там и новото име - онлайн и медицина! Това, за което тръгнахме преди години се изписва толкова лесно - OMed!

Искаме да благодарим на всички, които ни казаха, че смяна на наложило се име в интернет е загуба на време и ресурс и наистина е така. Но, по-важен за нас е погледа към следващите години, където медицината ще бъде приятел близо до нас, с който лесно можеш да се свържеш онлайн от всяка точка на света.

Благодарим на всички наши партньори, които подкрепиха идеята и сега гледат по-спокойно на представянето си в интернет. OMed.bg или платформата за онлайн медицина остава уникален проект, който наистина и на практика помага на всеки, който иска да се грижи за здравето си. 
За последните години помогнахме на над 100 000 българи да посетят специалист, да си направят образно или лабораторно изследване. Това ще ни води и през следващите години като основен мотив, защото здравето е най-ценно!

ОМed.bg - Партньор в здравето е нашето мото!

 

Хората в България се нуждаят от способни лекари и компетентна здравна информация. Ако искаш да помогнеш за обучението на бъдещ лекар, натисни бутона donate.

Вие дарявате средствата на Фондация „Прогрес медик“, която подпомага студентите по медицина в България.

2943

реклама

КоментариСвързани статии


Сподели !