Omed.bg
Позвънете ни: +359 885 916 588
реклама


Подари здраве за празниците на любимите си хора вместо скъп подарък!

 
Подари здраве за празниците на любимите си хора вместо скъп подарък!

Сигурни сме, че се сещате поне за двама познати, които имат нужда от преглед, но все отлагат?
Сега можете да им помогнете и елегантно да им подскажете, че здравето не е за отлагане!

 Какъв подарък бихте избрали за своите близки – дали скъпа дреха или парфюм от някои луксозен магазин или пък техника, за която предполагате, че мечтаят? Подаръкът е нещо изключително специално за човека, на когото бива поднасян. Затова какво мислите за коледен подарък, който предлага грижа за най-скъпото ни в живота, а именно - здравето?

 По статистика много хора дават големи суми пари в моловете за скъпи подаръци и за съжаление повечето от тях безполезни. Носят радост, но за кратко време. Няма как да не зарадваме близките си с нещо от сърце, но от друга страна често изборът е труден. Затова подаръците за здравето са един прекрасен избор, алтернатива или перфектно допълнение към празничните изненади.

   Здравето е нещо, което изисква грижа и профилактика и не е достатъчно само да си го пожелаваме по празничните дни. То се нуждае от нашата постоянна грижа, за да ни осигурява комфорта в нашето тяло.

   Какво по-хубаво от това да помогнем на хората, които познаваме или на тези, които знаем, че нямат възможност да се погрижат за здравето си.  За всички е изключително удобно и полезно, профилактичният преглед да мине приятно и без чакане. Да помогнем на колежката с проблем на щитовидната жлеза да се изследва или да помогнем на приятел със спортна травма и сега има нужда от магнитен резонанс. 

   Да помагаме на най - близките и на хората около нас по празниците е част от празника.


Основните подаръци са планирани или вече купени, но има и още нещо, което можем да направим и да се погрижим за хората около нас. От тази година в кошницата с подаръци влизат и специалните ваучери за здраве! С тях ще можем да ползваме здравни услуги в елитни клиники в страната абсолютно безплатно.  Ваучерите можеш да разгледаш и закупиш от ТУК

  Усещането, че си подарил здраве на близък е безценно. Мисълта, че може да ставаме все по-здрави с всеки изминал ден е още по-хубава. Пожелаваме ви прекрасни празници, уют и топлина в дома, хармония и любов в сърцата! Весели празници!

 

Беше ли полезна тази статия? Моля, споделете я с приятели и ни подкрепете. Така ще можем да правим здравето по-достъпно. Благодаря!

4318

реклама

Коментариреклама


Свързани статии