Професионално избелване на зъби с революционната LED лампа C-BRIGHT whitening accalerator + почистване на зъбен камък и полиране с Air Flow, за 200 лв от Дентална клиника "Клер 93"

   65 закупени   
Професионално избелване на зъби с революционната LED лампа C-BRIGHT whitening accalerator + почистване на зъбен камък и полиране с Air Flow, за 200 лв от Дентална клиника "Клер 93"
КУПИ ВАУЧЕР за 40,00 лв.
Заплащане на място 160,00 лв.
Обща сума 200,00 лв.

Стара цена: 420,00 лв.
Спестяваш: 220,00 лв.
-52%

Валидност на ваучера: 16.05.2022 г. до 15.09.2022 г.

Важи за: Варна


Осигурено от:   Дентална клиника Клер - 93  

 • Ваучерът е на стойност 40 лв, на място се заплащат 160 лв.
 • Ваучерът е за:
  • Преглед с интраорална камера
  • Професионално избелване на зъби с революционната LED лампа C-BRIGHT whitening accalerator
  • Почистване на зъбен камък и зъбна плака и полиране със системата Air Flow__
 • Изисква се предварително записване на час;
 • Изисква се предоставянето на разпечатан ваучер на място
Дентална клиника Клер - 93 гр. Варна
ул. "Шейново" 24

Работно време:
понеделник - петък: 14:00-19:00 ч.
събота и неделя - само с предварителна уговорка
Телефон за контакт:
+ 359 885 916 588
Виж страницата на партньора

Подробна информация


__С появата на интраоралните камер__и, за първи път стоматолозите имат възможност да покажат на монитор, на пациентите си, това което виждат в устната кухина. Този вид преглед, позволява максимално оглеждане на скрити и трудно достъпни зони в устата, като така имат възможност да прегледат проблемни тъкани, зъби и образувания.

Професионално избелване на зъби с LED лампа C-BRIGHT whitening accalerator. Този начин на избелване на зъбите Ви гарантира забележими и трайни резултати - избелване на зъбите средно с 8 нюанса, при това напълно безвредно и безболезнено.

Зъбният камък и плаката са натрупвания върху зъбите и са отговорни за голям брой заболявания, както на зъбите, така и на венците. Самият зъбен камък представлява плака, която с времето се е втвърдила. Тя се състои от бактерии, хранителни остатъци и клетки на организма, които в контакт с венците причиняват заболявания като пародонтит(пародонтоза) и гингивит. Симптоми на тези заболявания са кървене на венците, подуване и зачервяване, както и лош дъх. Ако имате и иедин от тези проблеми, незабавно потърсете помощ от стоматолог, за да запазите здравината на зъбите си.

Почистване с Air Flow - Air-flow е процедура, правеща се след почистване на зъбен камък. След почистването на зъбният камък с ултразвук зъбите се полират с четка и паста с лек абразив. След тези процедури се премината към използването на air-flow. Това е процедура, при която под действието на вода и сода под налягане се премахват останалите налепи и твърди частици от зъбите. Чрез тази процедура се достига до естественият цвят на зъбите без никакво увреждане на емайла. Зъбите стават гладки чисти и идеално полирани. Това е безболезнена процедура, чрез която се отстраняват и малки зъбни петънца предизвикани от кафе чай и вино. С нея можете бързо и лесно да видите естественият цвят и гладкост на вашите зъби.

Запазете зъбите си здрави, наслаждавайте се на безпроблемно хранене и удоволствие от блестяща усмивка!
И не забравяйте: развалените зъби могат да доведат до началото на сериозен здравословен проблем!

Сходни предложения

Коронка от прескерамик за 560 лв. от д-р Джонова
-30%
800,00 лв.
560,00 лв.

Може да се абонираш за нашите оферти


Абонирайте се