Закъсняхте! Тази оферта вече изтече...

Първичен гинекологичен преглед и ехография с вагинална сонда на органите на малкия таз /яйчници и матка/, за 37 лв., вместо 80 лв., в Ин витро АГ МЦ "Д-р Димитров"

   198 закупени    разпродадено
Първичен гинекологичен преглед и ехография с вагинална сонда на органите на малкия таз /яйчници и матка/, за 37 лв., вместо 80 лв., в Ин витро АГ МЦ "Д-р Димитров"
Заплащане на място 28,00 лв.
Обща сума 37,00 лв.

Стара цена: 60,00 лв.
Спестяваш: 23,00 лв.
-38%

Валидност на ваучера: 6.03.2022 г. до 17.06.2022 г.

Важи за: София


Осигурено от:   Димитров Ин Витро АГ Медицински център  

  • Ваучерът е на стойност: 9 лв, на място се заплащат 28 лв.
  • Ваучерът е за:
    • Класически преглед при специалист гинеколог
    • Вагинална ехография
  • Изисква се предварително запазване на час за прегледа на тел.: 02/954 73 40 и 02/953 41 36
  • Прегледите се извършват във вторник и четвъртък от 09.00 до 17.00ч.
  • ЗАДЪЛЖИТЕЛНО е предоставянето на разпечатан ваучер на място
Димитров Ин Витро АГ Медицински център гр. София
ж.к. Младост I, ул."д-р Стоян Чомаков" 2
тел.:
+359-2-95-47-340
+359-2-95-34-136
+359-2-95-47-340

Виж страницата на партньора

Подробна информация


Всяка здрава жена трябва да посещава своя гинеколог поне веднъж в годината за профилактичен преглед. Препоръчително е при фамилна обремененост или в някои други случаи, контролни прегледи да се извършват на всеки шест месеца.
Прегледът включва външен оглед и оглед със спекулум, последвано от мануално изследване на вътрешни полови органи /физикален преглед/ и ехография /ултразвуково изследване/.
При прегледа с вагинална сонда е желателно пикочния мехур да бъде празен.
Чрез този преглед се получава информация за големината на матката, нейната форма, наличие на миоматозни възли или други патологични състояния.
След това се оглеждат последователно двата яйчника - форма, големина, наличие на фоликули и тяхната големина, както и патологични изменения /наличие на кисти на айчниците, доброкачествени или с признаци на злокачественост, промяна на местоположението на айчника/.
Могат да бъдат установени патологични промени в маточните тръби - например: Хидросалпингси, които се появяват при запушване на тръбите и водят до сперилитет.
Прегледът дава възможност за откриване на патологични промени във вътрешните полови органи /матка и яйчници/, като кисти на яйчниците, миоми, полипи, патологично разрастване на матката и други.
Прегледите се извършват след предварително запазен час, на телефоните на мед. център.
График на прегледите: вторник и четвъртък от 09.00-17.00 часа.

Прегледът представлява част от гинекологична профилактика, която всяка жена трябва да извършва поне веднъж годишно.
Ин витро АГ център Димитров е една от водещите клиники по репродуктивна медицина в страната и вече над 20 години помага на двойките с проблемно зачеване. Другото направление, на което са посветени усилята на екипа му е женското здраве. В центъра се извършват акушерогинекологични прегледи и консултации, трансвагинални и абдоминални ултразвукови прегледи, проследяване на овулацията, фетална морфология, ранен комбиниран-биохимичен и ултразвуков скрининг, запис на детски сърдечни тонове (NST), микробиологични изследвания, изследване на вагинални цитонамазки, хистеросалпингосонография-метод за изследване на матката и маточните тръби, спермограми (включително и разширени), тестове за биологична съвместимост на сперматозоидите с цервикална слуз, пункция на яйчникови кисти, прекъсване на бременност, медикаментозен аборт.

​Центърът е специализиран в лечението на всички форми женски и мъжки инфертилитет и криоконсервация на репродуктивни клетки, тъкани и стволови клетки. За удобство на пациентките редица изследвания като скрининг за диабет, изследвания за генетични дефекти и др. се извършват също на място в центъра.
Клиниката разполага с последно поколение 4D ултразвуков апарат за фетална морфология (прецизен оглед на плода за вродени аномалии). Тук се извършват и амбулаторни операции, изискващи престой на пациента до 48 часа.

Сходни предложения

FSH, LH, Естрадиол, Пролактин за 37.10 лв., от МДЛ  "Мед-Диа"

FSH, LH, Естрадиол, Пролактин за 37.10 лв., от МДЛ "Мед-Диа"

Важи за: София, Сандански, Пазарджик

137 закупени
-47%
70,00 лв.
37,10 лв.
Преглед и ехография от МЦ Света Марина гр. Плевен!
-23%
65,00 лв.
50,00 лв.
Кръвен тест за бременност /ЧХГ/ и такса пробовземане, от МЛ "Д-р Тошкина", за 12.50 лв.
-31%
18,00 лв.
12,50 лв.

Може да се абонираш за нашите оферти


Абонирайте се