Първичен преглед при неврохирург доц. д-р Румен Попов за 70 лв. от МЦ Аргомедика

   3 закупени   
Първичен преглед при неврохирург доц. д-р Румен Попов за 70 лв. от МЦ Аргомедика
КУПИ ВАУЧЕР за 14,00 лв.
Заплащане на място 56,00 лв.
Обща сума 70,00 лв.

Стара цена: 80,00 лв.
Спестяваш: 10,00 лв.
-13%

Валидност на ваучера: 11.06.2022 г. до 11.09.2022 г.

Важи за: София


Осигурено от:   Аргомедика МЦ  

  • Ваучерът е на стойност: 14 лв., на място се заплащат 56 лв.
  • Ваучерът е за: Първичен преглед при неврохирург доц. д-р Румен Попов
  • След закупуването на ваучер е необходимо запазване на час.
  • Задължително е предоставянето на разпечатан ваучер
Аргомедика МЦ гр. София
ул. Стара планина 23
Раб. време: понеделник - петък 08-19 ч.
събота - с предварителна уговорка
Тел. за връзка: +359889807745
Виж страницата на партньора

Подробна информация


Неврологичните симптоми могат да се дължат на някое от следните заболявания и състояния: множествена склероза, алкохолизъм, захарен диабет, дискова херния, подагра, системен лупус еритематодес, системна склероза, мигрена, алергия, болест на Алцхаймер, болест на Паркинсон, амилоидоза и други.
Неврологични симптоми включват: скованост, усилени или отслабени рефлекси, болка, парестезия, пареза, парализа и други.

Неврологията е медицинска специалност, която се занимава с проблемите на нервната система-профилактика, диагностика и лечение на заболяванията на периферната, централна и вегетативна нервна система-съдови, туморни, възпалителни, дегенеративни и др. Снемането на точен и подробен неврологичен статус е от първостепенно значение за правилната оценка на когницията, черепномозъчните нерви, двигателната дейност, координация, сетивност и походка на неврологично болния.

Доц. д-р Румен Попов е завършил Медицинския университет - гр. Плевен през 1988г. До 1992 г. работи като завеждащ селски здравен участък. През 1992г. е избран за асистент към Катедрата по неврохирургия при Медицински Факултет на Медицински Университет - София, МБАЛ "Александровска” ЕАД. През 1998г. придобива специалност неврохирургия и е избран за старши асистент. През 2000г. е главен асистент в същата клиника. През същата година защитава дисертация на тема: "Хирургично лечение на каверномите на главния мозък” и от 22. 05. 2006 г. е присъдена образователната и научна степен "Доктор по медицина”. Избран за Доцент към Катедрата по неврохирургия с решение на ВАК от 27. 07. 2010 г., по конкурс обявен от Медицински факултет към Медицински университет - София. От 01. 09. 2010 г. е назначен за Доцент към Клиниката по неврохирургия на УМБАЛ "Царица Йоанна - ИСУЛ” а от 2011г. до днес е началник на същата клиника.

Медицински център Аргомедика разполага, както с високотехнологична апаратура за прецизна и ранна диагностика, така и с висококвалифицирани кардиолози с индивидуално отношение и съвременно мислене, обръщащи внимание и на ролята на здравословният начин на живот (правилно хранене, преодоляване на стреса, достатъчна физическа активност), като основен фактор за намаляване риска от сърдечносъдовите увреждания.

Сходни предложения

Хъркате? Скрининг на сънна апнея в домашни условия за 35 лв. вместо за 50 лв.
-30%
50,00 лв.
35,00 лв.

Може да се абонираш за нашите оферти


Абонирайте се