Разчитане на лабораторни резултати онлайн и насочване към специалист при нужда от д-р Пенка Гетова МЦ "Америмед"

   4 закупени   
Разчитане на лабораторни резултати онлайн и насочване към специалист при нужда от д-р Пенка Гетова МЦ "Америмед"
КУПИ ВАУЧЕР за 35,00 лв.
Заплащане на място 0,00 лв.
Обща сума 35,00 лв.

Стара цена: 35,00 лв.
Спестяваш: 0,00 лв.

Валидност на ваучера: 10.07.2022 г. до 8.10.2022 г.

Важи за: България


Осигурено от:   АмериМед Медицински център  

  • Ваучерът е на стойност: 35 лв.
  • Ваучерът е за: Разчитане на лабораторни резултати и насочване към специалист при нужда от д-р Пенка Гетова МЦ Америмед;
  • След закупуването на ваучер изпратете Вашите резултати на д-р Гетова на е-mail адреса посочен във ваучера. Необходимо е да посочите код на ваучера, ръст, тегло, хронични заболявания и какви медикаменти приемате. Също така посочете дали сте изкарали Covid-19 или ако имате ваксина.
АмериМед Медицински център Гр. София,
Ул. Александър Малинов 80А,
Тел: 02 884 0010; 0877 26 20 61; 0883 77 66 70
Работно време:
От Понеделник до Петък - 8.00 - 19.00
Събота - 8.30 - 13.30
Неделя - почивен ден
Виж страницата на партньора

Подробна информация


Ако сте направили лабораторни изследвания и не сте сигурни дали всичко е наред, можете да се консултирате със специалист, който ще Ви разчете резултатите и при необходимост ще Ви насочи към специализиран преглед или допълнителни изследвания.

  • ВАЖНО: След закупуването на ваучер изпратете Вашите резултати на д-р Гетова на е-mail адреса посочен във ваучера. Необходимо е да посочите код на ваучера, ръст, тегло, хронични заболявания и какви медикаменти приемате. Също така посочете дали сте изкарали Covid-19 или ако имате ваксина.

Д-р Пенка Гетова зъвършва Висш Медицински Институт в гр. Плевен, работи като интернист във Вътрешно Отделение, защитава специалност Вътрешни Болести в гр. София. Работила е като мениджър във Фармацевтични Компании, участвала е в разработване на българския пазар на антихипертензивни и антиепилептични медикаменти.

Има сертификати за квалификация от Международни и Национални Конгреси, както и сертификат за начално ниво, ултразвукова диагностика на коремни органи и пъвърхностни структури.

От 2018 год. консултира като интернист и анализира лабораторни резултати при профилактични прегледи в МЦ Америмед, гр. София.

Основна задача на Медицински Център AmeriMed e всеки пациент да е подробно информиран и да е в постоянен диалог с лекарите. Върховно право на пациента е бъде реален участник в процеса на собственото си лечение и всички решения свързани с него.

Сходни предложения

Нефролог! Онлайн консултация с Д-р Димитър Джупанов
-15%
59,00 лв.
50,00 лв.

Може да се абонираш за нашите оферти


Абонирайте се