Omed.bg

Сервитьор получава нови зъби вместо бакшиш

Хората в България се нуждаят от способни лекари и компетентна здравна информация. Ако искаш да помогнеш за обучението на бъдещ лекар, натисни бутона donate.

Вие дарявате средствата на Фондация „Прогрес медик“, която подпомага студентите по медицина в България.

 
Сервитьор получава нови зъби вместо бакшиш

Браян Майкснер е сервитьор в закусвалня в Канзас.

За съжаление, Майкснер е имал сериозни проблеми със зъбите още от дете. Много зъби му липсват, а малкото от тези, които са му останали, са инфектирани. Той не разполага с пари, за да се лекува. 

Всичко това се променя, когато Майкснер чака маршрутка, която спира точно пред закусвалнята. В маршрутката се возел Адвокат Фред Бутчър, който по-късно споделя пред местни репортери, че и той се е борил с подобни проблеми със зъбите като дете.

Предложения с големи отстъпки за красиви и здрави зъби!

Когато видял усмивката на Майкснер, Бутчър решил да направи нещо наистина специално. Той отишъл при мениджъра на закусвалнята Тимири Шибли и попитал дали може да остави бакшиш от 25,000 долара към своята сметка, за да може Майкснер, да получи фасети.

"Няма значение каква религия изповядвате и дали вярвате в задгробния живот. Начинът, по който следва да постъпвате в живота, е да бъдете мил с всички и да бъдете толкова щедър, колкото евентуално можете да си позволите", казва Бутчър за местните новини.

След няколко ходения до зъболекар ето как изглежда вече усмивката на Майкснер! Доста по-различно, нали?!

 

5475


  • Сервитьор получава нови зъби вместо бакшиш
реклама

КоментариСвързани статии


Сподели !