Omed.bg
Позвънете ни: +359 885 916 588
реклама


Целенасочено оформяне на мускулите? Помагат ни вариращите стимулации на дълбоките мускули, произвеждани от уреда E-FIT!

 
Целенасочено оформяне на мускулите? Помагат ни вариращите стимулации на дълбоките мускули, произвеждани от уреда E-FIT!

Освен цялостната стимулация на тялото (препоръчва се за постигане на ускорено кръвообръщение) се получава интензивна тренировка на определена мускулна група по време
на 20-минутното занимание.

Вариращите стимулации на дълбоките мускули, произвеждани от уреда E-FIT, свързан към микропроцесор помагат и за раздвижването на трудно развиващи се мускули (ставни травми, лоша функция на мускулите, бавно развитие).

При едностранните спортни дисциплини лесно се пренебрегва мускулатурата от другата страна. Такъв дисбаланс се получава и в ежедневието, дали заради работа или е просто генетично заложено. В следствие на начина на живот без движение определени мускулни групи, особено поддържащата мускулатура в много случаи се скъсяват и поради това могат да се появят деформации в цялостната мускулатура.

За този проблем решение може да е мускулната стимулация, тъй като целенасочено се работи върху определени мускулни групи.
Повече информация може научите на https://www.facebook.com/efit.bg/ и на на http://efit.bg/

Възрастните хора са в риск! 1 лев може да спаси живот. Нека съберм средства за маски и дезинфектанти за най-уязвимите сред нас. Моля, дарете от тук:

Кампания на Фондация „Прогрес медик“ за събиране на средства за маски за еднократна употреба и дезинфектанти за възрастни и пенсионери.

2109

реклама

Коментариреклама


Свързани статии


Сподели !