За жената! Лазерно трайно обезкосмяване с SHR Alma Laser на половин тяло за 486 лв. от Дерматологична клиника "Евродерма"

   1 закупени   
За жената! Лазерно трайно обезкосмяване с SHR Alma Laser на половин тяло за 486 лв. от Дерматологична клиника "Евродерма"
КУПИ ВАУЧЕР за 97,00 лв.
Заплащане на място 389,00 лв.
Обща сума 486,00 лв.

Стара цена: 615,00 лв.
Спестяваш: 129,00 лв.
-21%

Валидност на ваучера: 5.06.2022 г. до 6.09.2022 г.

Важи за: София


Осигурено от:   ЕвроДерма - Дерматологична клиника  

 • Ваучерът е за: Лазерно трайно обезкосмяване с SHR Alma Laser на половин тяло, едно посещение
 • Ваучерът е на стойност: 97 лв., на място се заплащат 389 лв.
 • Необходимо е предварително запазване на час за процедурата.
 • Задължително е предоставянето на разпечатан ваучер на място
ЕвроДерма - Дерматологична клиника гр. София, ул. Пенчо Славейков 4
Работно време с пациенти: 09:00-19:00
Записване на час на телефон: 070020017

Виж страницата на партньора

Подробна информация


Пакет Цяло тяло е подходящо за жени и обхваща следните зони:

 • подбедрици
 • премишници
 • подмишници
 • интимна област
 • бикини линия

Лазерната епилация не е просто най-популярната процедура в сферата на неинвазивната естетика, но и държи най-високи нива на растеж.
Премахването на нежеланото окосмяване с Alma Laser се постига чрез лазерна система, с държина на вълната 1064 nm проникваща най-дълбоко и обхващаща косми с различна дълбочина.
Alma Laser разполага с три патента за трайно обезкосмяване:

 • Системата LEO /light energy optimization/ е последно поколение многофункционална система за фото-епилация и фото-терапия на фирмата Alma Laser и благодарение на 2-те си патентовани технологии дава отлични резултати в областта на епилирането с минимален брой процедури и освен това е приложима за по-тъмни кожи и по-светли косми.
 • AFT /advance fluorescence/ - уникална система на филтриране, подобряваща проникващата способност на светлината без да е необходимо използване на енергия, чието ниво може да навреди на кожата.
 • EDF /egually distributed fluence/ - равномерно разпределен енергиен поток. Това уникално нововъведение направи възможно удължаването на импулса при по-уморени енергийни пикове и победи едно от основните ограничения в съвременната PL-технология.

Как действа?
Диодните лазери са най-ефективното средство за постигане на трайно обезкосмяване в момента. Лъчите на лазерния диод проникват през повърхността на кожата и стигайки до фоликула на косъма, се абсорбират от пигмента в него, а акумулираната топлина уврежда фоликула. За да бъдат унищожени фоликулите, те трябва да съдържат пигмент в изобилие, което се случва единствено в активната фаза на растеж на косъма. Тъй като не всички косми са в активна фаза по време на процедурата, се налага серия от процедури. Обикновено са необходими шест до осем или повече процедури, за да се намали перманентно броя на растящите косми с повече от 80%, шест месеца след терапията. Когато космите са фини или светли, или кожата е тъмна е възможно да са необходими повече от 8 процедури за постигането на оптимален ефект. Продължителността на процедурата е според площта на целевата част от тялото. Може да се извърши всеки сезон. Космите над нивото на кожата в зоната, която ще бъде третирана, следва да бъдат предварително отстранени чрез депилатоар или избръсване. По време на процедурата може да се усети парене, усещане което е с пъти по-поносимо в сравнение с традиционните методи за фотоепилация.

Сходни предложения

Може да се абонираш за нашите оферти


Абонирайте се