Omed.bg
Позвънете ни: +359 885 916 588
реклама


Защо жените харесват да гледат порно с жени или тройки?

 
Защо жените харесват да гледат порно с жени или тройки?

По-малко жени, отколкото мъже гледат порно редовно, въпреки че повечето жени всъщност гледат порно, но не са склонни  да говорят за това. Възходът на интернет порното е направил видеоклиповете за възрастни да са еднакво лесно достъпни както за мъжете, така и за жените. 

Според едно скорошно проучване на  женските порно навици от цял ​​свят -  от порното с лесбийки и тройки  -  може да се  разкрие много за техните минали преживявания и сексуални фантазии.

Въпреки, че жените не говорят за това, половината от младите пълнолетни жени (на възраст от 18 до 26) са съгласни, че гледането на порно е приемлив начин за изразяване на сексуалността. Женската аудитория на порното  намалява при 45-54, 55-65, 65 + възрастови групи, в сравнение с мъжете.

Увеличението на зрителската аудитория, специално при порното с лесбийки и тройки, сред жените в тази възрастова група може да се обясни с края на пубертета, когато  се експериментира с бисексуалността или момичетата се чувстват по-удобно при  еднополовите срещи. Тези срещи са по-популярни   в колежа, където експериментирането е почти като ритуал. В проучване през 2011 г., публикувано в списание „Психологията на жените“, се коментира, че явлението   хетеросексуалните жени да се целуват една друга, е често срещано сред жените в колежите, защото колежа е време за експерименти. Това е  било мотивирано от възможността да  привлекат мъжко внимание или близко свързване с приятелките.

Този интерес към бисексуалността може да продължи и след колежа и е установено, че се забелязва в сексуалните фантазии на жените. Мнозинството от хетеросексуалните жени са естествено би-любопитни, когато става дума за отношенията им с други жени. В проучване от 2011 година, учените открили, че  60 % от хетеросексуалните жени са  били привлечени от други жени, 45 % са били целунати от друга жена, а 50 % имат еднополови сексуални фантазии. 

Изследователите са на мнение, че  жените са по-открито привързани към други хора от същия пол. Това дава възможност за интимност, а дори и за развитие на романтични чувства.Следователно тези сексуални фантазии и чувство за интимност и романтика с друга жена са проектирани върху порно навиците. Жените в момента съставляват 24 % от зрителската аудитория на порно индустрията. Жените зрители непрекъснато се повишават и начина, по който те се ангажират със съдържанието на видеата за възрастни, продължава да бъде интересна тема за изследователите.

Доказано е, че  лесбийското съдържание е най-популярно сред жените. От гледна точка на най-често търсеното съдържание в мрежата  от жени е  "лесбийка" и "тройка". Жените гледат повече порно, по-специално от един и същи пол и  също така, че проявяват предпочитания към  по-груб секс. "Hardcore" и "груб секс" са в топ 10 категории, разглеждани повече от жените в сравнение с мъжете. Обикновено тези категории се свързват с мъжката аудитория. 

Подобно изследване през 2007 година определя, че  жените са по-склонни да бъдат физически възбудени с „повече екшън“. Когато на тях им е било показвано  видео с „повече екшън“, жените са били по-възбудени, отколкото при  клипчета на мастурбация и видеоклипове на полов акт.

Не всички жени обаче  имат един и същи сексуални фантазии и не всички жени предпочитат хардкор порното.  Женското сексуално желание е сложна тема, която е уникална за всяка жена. Едно нещо, с което всички ние можем да се съгласим е, че порното все по-малко е  табу за жените, като все повече и повече от тях публично изразяват своите сексуални фантазии и желания.

Възрастните хора са в риск! 1 лев може да спаси живот. Нека съберм средства за маски и дезинфектанти за най-уязвимите сред нас. Моля, дарете от тук:

Кампания на Фондация „Прогрес медик“ за събиране на средства за маски за еднократна употреба и дезинфектанти за възрастни и пенсионери.

7410

реклама

Коментариреклама


Свързани статии


Сподели !