Закъсняхте! Тази оферта вече изтече...

Бъбреци! Дистанционна консултация с нефролог д-р Марта Ортова по телефон + онлайн връзка при нужда, от МЦ "Америмед", за 35 лв.

   8 закупени   
Бъбреци! Дистанционна консултация с нефролог д-р Марта Ортова по телефон + онлайн връзка при нужда, от МЦ "Америмед", за 35 лв.
Заплащане на място 0,00 лв.
Обща сума 35,00 лв.

Стара цена: 45,00 лв.
Спестяваш: 10,00 лв.
-22%

Валидност на ваучера: 4.02.2021 г. до 6.03.2021 г.

Важи за: България


Осигурено от:   АмериМед Медицински център  

  • Ваучерът е на стойност: 35 лв.
  • Ваучерът е за: Консултация със специалист нефролог по телефона или онлайн с д-р Марта Ортова;
  • След закупуването на ваучер се свържете с Америмед на посочените телефони. Необходимо е да предоставите код на ваучера, за кой специалист е, Вашите имена и телефон.
  • Продължителност на консултацията до 20 минути;
АмериМед Медицински център Гр. София,
Ул. Александър Малинов 80А,
Тел: 02 884 0010; 0877 26 20 61; 0883 77 66 70
Работно време:
От Понеделник до Петък - 8.00 - 19.00
Събота - 8.30 - 13.30
Неделя - почивен ден
Виж страницата на партньора

Подробна информация


Всички онлайн услуги можете да резгледате ТУК!
Д-р Марта Ортова е специалист нефролог в София с над 30 години опит. Диагностицира и лекува пациенти с бъбречни заболявания, бъбречна недостатъчност, камъни в бъбреците и инфекции на долните пикочни пътища, имунни бъбречни заболявания, подагра, карценом на простата, подготовка и наблюдение при бъбречна трансплантация, увреждане на бъбреците при захарен диабет и артериална хипертония. Д-р Ортова подхожда с изключително внимание към всеки пациент и съобразява всяко назначено лечение с особеностите на неговия организъм. Д-р Ортова не преглежда деца.

Бъбреците са едни от най-важните органи в човешкото тяло и от тяхното функциониране зависят всички органи. Те филтрират кръвта, произвеждат част от необходимите хормони, преработват витамини и мин. соли. В начален стадий на заболяване на бъбреците е възможно, признаците да са общи и по-трудно разпознаваеми. При всякакъв дискомфорт в областта се препоръчва консултация със специалист.

Основна задача на Медицински Център AmeriMed e всеки пациент да е подробно информиран и да е в постоянен диалог с лекарите. Върховно право на пациента е бъде реален участник в процеса на собственото си лечение и всички решения свързани с него.

Сходни предложения

Ендокринолог! Онлайн консултация с Д-р Райна Стоянова
-15%
59,00 лв.
50,00 лв.

Може да се абонираш за нашите оферти


Абонирайте се