Закъсняхте! Тази оферта вече изтече...

Диодна лазерна епилация на зона подмишници!

   1 закупени   
Диодна лазерна епилация на зона подмишници!
Заплащане на място 22,40 лв.
Обща сума 28,00 лв.

Стара цена: 35,00 лв.
Спестяваш: 7,00 лв.
-20%

Валидност на ваучера: 21.05.2020 г. до 25.06.2020 г.

Важи за: София


Осигурено от:   ДермаКонсулт Клиника  

  • Ваучерът е на стойност: 5.60 лв., на място се заплащат 22.40 лв. за: Лазерна епилазия на подмишници.
  • Задължително е предоставянето на разпечатан ваучер на място.
  • След закупуването на ваучер е необходимо предварително запазване на час за процедурата на посочените телефони;
  • Всеки коже да използва до 2 ваучера за себе си;
ДермаКонсулт Клиника гр. София, Манастирски ливади, Запад,
ул. Лъвски рид 7
срещу мол България
тел:0887490105
Виж страницата на партньора

Подробна информация


Премахнете нежеланото окосмяване завинаги!

Процедурата се извършва от високо квалифициран лекар дерматолог с диоден лазер 755/808/1064 mm.

Чрез съвременната лазерна епилация може да забравите за окосмяването завинаги и да се наслаждавате на нежна и гладка кожа.

Диодна лазерна епилация е технологията на 21 век. Този метод наречен още златния стандарт на лазер-ната епилация почти няма недостатъци и има най-висока трайност на ефекта. Това е ефективен, радикален бърз и нежен за кожата метод за трайно премахване на нежеланото окосмяване.

Лазера повлиява само на космите във фаза на растеж, а не всички косми са във фаза на растеж по едно и също време, което налага да се проведат няколко процедури за ефективно премахване на космите от един участък. Различните сесии се назначават най-малко през месец, за да се даде възможност на новите косми, които не са засегнати от предходната процедура и са били във фаза на покой да израстнат и да се засегнат при следващия сеанс.

Първото и най-важно условие преди процедурата лазерна епилация е да бъде прекратено механичното отскубване на космите с кола маска, епилатори или други методи поне 20 дни преди първата процедура. Това условие е много важно, защото във всяка една зона само около 15-20% от космите се намират в анаген: най-активна фаза на растеж на косъма, а лазерната епилация унищожава космите трайно само когато са в тази фаза.
Второто условие е преди процедурата космите да бъдат старателно избръснати в зоната, в която ще се извършва лазерната епилация. Ако космите са дълги, чувството за болезненост се увеличава за сметка на ефективността на терапията. Когато косъмът е къс и е на нивото на кожата, светлинната енергия по-лесно достига до корена, за да го унищожи. Когато косъмът е дълъг, той изгаря външно на повърхността на кожата, но без да бъде унищожен неговият корен.

Когато зоната, която ще третираме с лазерна епилация, е лицето, грижите преди и след процедурата са от съществено значение. За жените обръсването на лицето преди епилацията е голям психологически момент. Ето защо използването на тримери е много удобно и подходящо. Те подстригват космите на нивото на кожата, без да се налага бръснене на лицето. Важно е дамите да не ползват преди лазерна епилация крем депилатоари, защото по структура те представляват химични агенти. Депилатоарите причиняват деструкция на кератина в косъма като по този начин го скъсяват. За кожата обаче тези химични агенти действат като химически пилинг и премахват горния слой на епидермиса, а това може да доведе до образуването на петна по лицето след терапията. Също така, преди процедурата са забранени всякакви механични и химични скрабове и пилинги, за да се сведат до минимум страничните ефекти. След лазерната епилация на лицето всеки ден се прилагат слънцезащитни кремове, за да се предпази кожата.

Сходни предложения

Може да се абонираш за нашите оферти


Абонирайте се