Закъсняхте! Тази оферта вече изтече...

Иглена мезотерапия на лице, шия и деколте от Лазерен център PULSAR!

   5 закупени   
Иглена мезотерапия на лице, шия и деколте от Лазерен център PULSAR!
Заплащане на място 112,00 лв.
Обща сума 140,00 лв.

Стара цена: 280,00 лв.
Спестяваш: 140,00 лв.
-50%

Валидност на ваучера: 22.11.2019 г. до 22.02.2020 г.

Важи за: София


Осигурено от:   PULSAR Лазерен център   Рейтинг: 4.77 / 5 при 31 гласували

  • Ваучерът е на стойност: 28 лв., на място се заплащат 112 лв.
  • Ваучерът е за: Иглена мезотерапия на лице, шия и деколте;
  • Задължително е предоставянето на разпечатан ваучер
  • След закупуването на ваучер е необходимо предварително запазване на час за процедурата на посочените телефони
PULSAR Лазерен център гр. София ,
бул. Петко Ю. Тодоров 20, ет. 1
тел: 0896605151
В сградата на НЕОКЛИНИК
Виж страницата на партньора
18.07.2022 г., 14:02:27 ч. / Рейтинг: 5 / 5

Много съм доволна от предложената от Вашия сайт и от Лазерния център услуга и бих ги посетила отново за същата процедура. Препоръчвам услугата!

28.01.2022 г., 9:04:57 ч. / Рейтинг: 5 / 5

Изключително съм очарована от професионализма в клиниката и съм много благодарна за отношението и любезността.

14.09.2021 г., 13:22:16 ч. / Рейтинг: 5 / 5

Обслужването е на най-високо ниво. Чудесни сте. Благодаря :)

28.06.2021 г., 11:05:16 ч. / Рейтинг: 5 / 5

Изключително любезни и компетентни служители. Препоръчвам!

28.06.2021 г., 11:01:26 ч. / Рейтинг: 5 / 5

Отлична работа

28.05.2021 г., 12:13:03 ч. / Рейтинг: 5 / 5

Екип от професионалисти! Доволна съм от избора си на именно този център

Подробна информация


Колагенът е основен компонент на съединителната тъкан и неговото отслабване, деструктуриране и интоксикация са основните причини за състаряването на тъканите и кожата. Освен това бръчките се причиняват от често мръщене, хроноостаряване, силни слънчеви увреждания, пушене, лоша хидратация, замърсявания на
кожата и различни други фактори. Промените, предизвикани от вредното излагане на слънце, или тъй нареченото фотосъстаряване, включват суха, провиснала и вяла кожа и появата на бръчки. Най-много бръчки се появяват по тези области на тялото, които са най-силно изложени на слънце. Те включват най-вече лицето, врата, горната част на дланите и ръцете до лактите.

MD-TISSUE е нов медицински препарат, разработен от GUNA LABORATORIES на базата на физиологичното остаряване на кожата, с цел да осигури един новаторски метод за възстановяване на влагата в кожата, намалявайки по този начин появата на бръчки и други характерни белези на остаряване. Той възпира физиологичното остаряване на съединителната тъкан и действа като бариера срещу свободните радикали. Основният инградиент на препарата е колагена, който поддържа и възстановява съединителната тъкан и колагеновите нишки и така изгражда опорна "биомрежа”, която осигурява стегнатост и плътност на кожата.

Повече за Лазерен Център PULSAR

Това е нов проект , вдъхновен от 25 годишен опит в Бюти индустрията и Козметологията съобразен с високите технологии и постижения представ ени както с апаратни терапии, така и от дерматоестетичните процедури. Предлагат се всички възможни разкрасителни процедури за лице и тяло свързани с последните достижения в естетичната дерматология и високите технологични открития: изглаждане и заличаване на бръчки по лицето чрез мезотерапия, инжектиране на филъри и ботокс; повдигане на вежди, подчертаване на скули, моделиране на устни брадичка; лазерна терапия и химически пилинг; прецизно премахване на татуировки, белези, фиброми, папиломи и капиляри, лазерна епилация с последно поколение диоден лазер, лазерно подмладяване, карбонов пилинг за стягане на порите, лечение на акне и лифтиране на кожата, безоперативен лифтинг, с трайност 2 години с високо фокусиран ултразвук-Хайфу Ултера, стопяване на мазнини и намаляне на оби колките с Липо лазер.
Доверете се на дългогодишният опит, доказан екип от професионалисти, високотехнологична апаратура и уютна, релаксираща обстановка!

Сходни предложения

Може да се абонираш за нашите оферти


Абонирайте се