Лечебен масаж на цяло тяло и терапия с вендузи и/или вулканични камъни за 40 лв. от Sundara Wellness Center

   4 закупени   
Лечебен масаж на цяло тяло и терапия с вендузи и/или вулканични камъни за 40 лв. от Sundara Wellness Center
КУПИ ВАУЧЕР за 8,00 лв.
Заплащане на място 32,00 лв.
Обща сума 40,00 лв.

Стара цена: 70,00 лв.
Спестяваш: 30,00 лв.
-43%

Валидност на ваучера: 14.04.2022 г. до 5.07.2022 г.

Важи за: София


Осигурено от:   Sundara Wellness Center  

  • Ваучерът е на стойност: 8 лв., на място се заплащат 32 лв.
  • Ваучерът е за: Лечебен масаж на цяло тяло и терапия с вендузи и/или вулканични камъни
  • Необходимо е предварително запазване на час
  • Задължително е предоставянето на разпечатана ваучер на място
Sundara Wellness Center гр. София
кв. Лозенец, ул. Червена стена 58, вътрешен двор
тел. за запазване на часове: 0893665799
Раб. време: понеделник - неделя 10.00 ч. - 20.00 ч., след предварително запазване на час
Виж страницата на партньора

Подробна информация


Ще се насладите на професионален лечебен масаж за отпускане на болката и напрежението на цялото тяло. Като за по голяма ефективност нашите терапевти го комбинират с вендузотерапия и / или терапия с вулканични камъни. За максимален резултат на този вид процедура, нашите терапевти съветват да се направи поне 5 пъти.

Вендузотерапията е особено ефективна за хронична болка, напрегнатост и спазми на мускулатурата в областта на кръста. Тя също е много ефективна за намаляване на заседналата енергия в горната част на гърба и раменете, което се получава в резултат на стрес. Хората намират този вид терапия за облекчаваща и релаксираща.

Вендузотерапията се използва широко за лечение на състояния и заболявания като обикновена настинка, здравословни проблеми свързани с горните дихателни пътища, болки в гърлото, астма, хронични заболявания, грип, болки в мускулите, напрегнатост, болки в ставите, главоболие, болки в гърба, болки в корема, лошо храносмилане и гинекологични заболявания, целулит.

Вендузолечението по желание на клиента може да е в комбинация с Масаж с горещи вулканични камъни. Този масаж е широко известен със своята ефективност като дълбоко релаксираща терапия.

Използва се метод, който използва гладки, топли базалтови камъни, които се поставят на определени анатомични точки на тялото, за да стоплят енергийните центрове, да се освободи напрежението и стреса. Той също така може да се прилага като релаксираща техника с топли етерични масла. Горещият камък облекчава болката, създава хармония, баланс и спокойствие. Ползите от масаж с вулканични камъни включват: освобождаване от стрес намаляване, болката и напрежението и засилване на кръвообращението. Лечебната сила на затоплените камъни е призната от много култури в продължение на векове.

Sundara Wellness Center е здравен център за масажи, релакс, красота и лечение. Създаден е през 2015-та година, като в него работят само дипломирани терапевти и специалисти. Sundara Wellness Center провежда и обучения за масажисти, сертифицирани от МОН. Здравният център разполага и с психотерапевт - клинична психология.

Сходни предложения

Може да се абонираш за нашите оферти


Абонирайте се