Закъсняхте! Тази оферта вече изтече...

Минерал тест ДЕФИЦИТ на ЖЕЛЯЗО

   1 закупени   
Минерал тест ДЕФИЦИТ на ЖЕЛЯЗО
Заплащане на място 0,00 лв.
Обща сума 80,00 лв.

Стара цена: 92,00 лв.
Спестяваш: 12,00 лв.
-13%

Валидност на ваучера: 3.08.2020 г. до 30.10.2020 г.

Важи за: България


Осигурено от:   Мineraltest.bg  

 • Ваучерът e на стойност 80.00 лв
 • Ваучерът е за: Минерал тест ДЕФИЦИТ ЖЕЛЯЗО;
 • Материал за проба: Около 10 изрязани нокти на ръцете ИЛИ краката;
 • След закупуването на ваучер изпратете код на ваучера на info@mineraltest.bg и ще получите инструкции с Указания за самостоятелно вземане на пробен материал, ID номер, плик за поставяне на пробата и празен плик за обратно връщане;
 • Получаване на резултатите: Резултатите от анализа са готови в рамките на 15 работни дни от постъпване на пробата;

Подробна информация


Защо да направитe теста за недостиг на желязо?

Този тест за недостиг на желязо служи за определяне на запасите от желязо в тялото. Симптомите от недостига на желязо се забелязват в целия организъм. Тестът показва не само недостига на желязо, но и нежелано предозиране. Тестът определя съдържанието на желязо чрез изследване на отрязани нокти на ръцете или краката. За разлика от кръвния тест, тестът на нокти показва значително по-надеждни резултати, тъй като при кръвния тест регулярно става индиректно измерване на съдържанието на феритин. Но количеството на феритин в тялото е повишено при възпалителни процеси и може да покаже неверни положителни стойности.

Тестван минерал: Fe (желязо).

Пробен материал за теста за недостиг на желязо: Около 10 изрязани нокти на ръцете ИЛИ краката.

Получаване на резултатите: Резултатите от анализа са готови в рамките на 15 работни дни от постъпване на пробата.

Как се извършва анализът? Чрез неинвазивно вземане на пробен материал вкъщи.

Начин на действие:

След успешно заплащане на поръчката, моля изпратете код на ваучера на info@mineraltest.bg и ще получите писмо с Указания за самостоятелно вземане на пробен материал, ID номер, плик за поставяне на пробата и празен плик за обратно връщане.

Важна информация: Резултатът от анализа не може да замести диагнозата на лекар специалист и не трябва да се разглежда като такава. Моля, посъветвайте се с лекуващия Ви лекар или терапевт преди да започнете самолечение, да промените действащата терапия или дори да я прекратите.

Какво е минерал тест?

Анализите на минерали в коса, нокти, домашен прах, почва или козина от куче са отлични методи за определяне и измерване на недостига или излишъка на минерални вещества, както и наличието на тежки метали.

Често се забелязва очевидна връзка между небалансирания минерален състав в организма и наличието на тежки метали (токсични минерали) и смущения в психичното здраве, а не се изключват и редица хронични заболявания.

Анализът на минерали в косата и ноктите позволява не само установяването на микроелементи в тялото, но и прецизния анализ на хронични отравяния с тежки метали.

Анализът за наличие на токсини в домашния прах или минералния състав на почвата дават надеждна информация за качеството на средата в нашето ежедневие.

Кои фактори предизвикват дисбаланса на минерални вещества в тялото?

 1. Хранене. Неправилното хранене, свързано с често приемане на рафинирани и преработени храни, алкохол и небалансираните диети могат да доведат до смущения в метаболизма.
 2. Замърсяване с токсични метали. Човешкият организъм е изложен постоянно на многобройни източници замърсяващи тялото с отровни метали като например: цигарен дим /кадмий/, антиперспиранти /продукти против изпотяване/, алуминиево фолио без покритие /алуминий/, татуировки /олово, никел/, дива сьомга, скумрия, херинга /живак/. Всичко това може да доведе до дисбаланс в хранителните вещества постъпващи в тялото и до отрицателни въздействия върху метаболизма.
 3. Хранителни добавки. Приемът на неподходящи хранителни добавки или неправилно количество от тях могат да доведат до дисбаланс в организма и евентуални заболявания.
 4. Медикаменти. Както предписаните по рецепта, така и лекарствата без рецепта могат да намалят складираните в тялото полезни минерални вещества и/или да увеличат количеството на токсични метали.
 5. Стрес. Емоционалният и психическият стрес могат също така да повлияят неблагоприятно депата от минерали в тялото и едновременно с това да намалят способността за приемане и оползотворяване на хранителните вещества.
 6. Генетична наследственост. От родителите може да се наследи определен дисбаланс на някои минерали в тялото. Минералните вещества често се разглеждат като по-лека и безопасна медицина за лечение на леки заболявания.

Минералните вещества не са безопасни. Един засилен прием на минерални вещества, особено, ако е едностранчив и за по-дълъг период от време, може да бъде вреден за Вас.

Сходни предложения

Пакет за инфекциозна мононуклеоза от Лаборатории Кандиларов!

Пакет за инфекциозна мононуклеоза от Лаборатории Кандиларов!

Важи за: София, Варна, Пловдив, Козлодуй

29 закупени
-30%
33,00 лв.
23,00 лв.

Може да се абонираш за нашите оферти


Абонирайте се