Намаляване размера, повдигане и реконструкция на гърди + безплатен преглед от МБАЛ Скин Системс!

   23 закупени   
Намаляване размера, повдигане и реконструкция на гърди + безплатен преглед от МБАЛ Скин Системс!
КУПИ ВАУЧЕР за 520,00 лв.
Заплащане на място 5000,00 лв.
Обща сума 5520,00 лв.

Стара цена: 8000,00 лв.
Спестяваш: 2480,00 лв.
-31%

Валидност на ваучера: 5.05.2022 г. до 19.06.2023 г.

Важи за: България


Осигурено от:   Скин Системс МБАЛ  

 • Ваучерът е на стойност: 520 лв, на място се доплащат 5000 лв.
 • Ваучерът включва:
  __- Консултация
  • Операция
  • Упойка
  • Всички консумативи, необходими за извършването на операцията
  • Престой и храна в рамките на еднодневния възстановителен период__
 • __В цената не са включени:
  • Специалния сутиен__, необходим след операция за корекция на бюст
 • __- ПКК
  • Кръвна група
  • Консултация с кардиолог
  • Консултация с анестезиолог__
   - Транспортът до/от болницата
 • Изисква се предварително запазване на час.
 • Може да разпечатате ваучера или да го покажете на мобилно устройство, като е важно целата информация да бъде четима.
 • Офертата е валидна само в указаните срокове.
 • Сумата за ваучера е възстановима в 14 дневен срок след закупуване. В този срок е необходимо да се проведе консултацията, ако имате съмнение, че не сте подходящи за корекцията.

ВАЖНО! Консултации и операции в момента се извършват по график. След закупуване на ваучер може да проведете консултацията и да планирате своята операция във възможен за Вас и клиниката ден и час. ПРИ НУЖДА ОТ ИНФОРМАЦИЯ ПО ПРЕДЛОЖЕНИЕТО ТЕЛ: 0882 916 556

Скин Системс МБАЛ Адрес: Медико-козметичен център
София, бул. Джеймс Баучер 95-97

Адрес: Болница
с. Доганово, община Елин Пелин,
ул. Първа 32

За повече информация: Тел. + 359 882 916 556
Виж страницата на партньора

Подробна информация


ВАЖНО! Консултации и операции в момента се извършват по график. След закупуване на ваучер може да проведете консултацията и да планирате своята операция във възможен за Вас и клиниката ден и час. ПРИ НУЖДА ОТ ИНФОРМАЦИЯ ПО ПРЕДЛОЖЕНИЕТО ТЕЛ: 0882 916 556

В отделението по пластично-възстановителна хирургия на модерната МБАЛ Скин Системс, проблемът с прекалено големия и отпуснат бюст и разширените аореоли след отслабване, кърмене и други, може да бъде решен! Ако желаете да намалите размера на бюста си, операция за реконструкция е решението на Вашият проблем.

Условия:

 • Операцията се извършва в отделението по пластично-възстановителна хирургия на модерната МБАЛ Скин Системс и е с времетраене от 1 до 4 часа, болничния престой 1-2 дни, а възстановителния период е индивидуален, като обикновено отнема около седмица.
 • Операциите се извършват от специалисти по пластична, реконструктивна и естетична хирургия:
 • Д-р Спартак Милев
 • Д-р Георги Делянов
 • Д-р Рупен Мектубджян
 • В цената са включени консултация,операция, упойка, всички консумативи, необходими за извършването на операцията. В цената е включен и престой и храна в рамките на еднодневния възстановителен период.
 • В цената не е включен специалния сутиен, необходим след операция за корекция на бюст, транспортът до болницата, както и кръвните изследвания, които се назначават при консултацията.

Намаляването (редукция) или повдигането на гърдите (мастопексия) възвръща правилното положение на ареоломамиларния комплекс (зърното), а в някои случаи подобрява и обема на бюста. Тази операция е предназначена за жени, чийто бюст се е отпуснал в следствие на прекалено големи млечни жлези, бременност, рязко отслабване или стареене. Отпускането се получава вследствие на увеличението на размера на млечната жлеза, възрастта и бременност. Всяка една от тези причини довежда до разтягане на кожата на гърдите и тъй като за поддържането на стегнатостта на бюста отговаря именно кожата нейното разтягане довежда до увисване.
СТЕПЕНИ НА ОТПУСКАНЕ НА ГЪРДИТЕ
Съществуват три степени, които се определят от местоположението на ареолата :
- първа степен - 2-3 см. под нормалното положение на ареолата, но над проекцията на подгръдната гънка;
- втора степен - ареола под проекцията на подгръдната гънка, която гледа напред ;
- трета степен - в изправено положение на жената ареолата е в долния полюс на гърдата и е насочена към пода.
МЕТОДИ ЗА КОРЕКЦИЯ НА БЮСТА
Отпускането на гърдите довежда до разтягане на кожата и за да се поправи този дефект излишната кожа трябва да се премахне. Останалата се стяга около млечната жлеза и по този начин я повдига нагоре. Колкото по-голяма е степента на отпускане, толкова повече от кожата трябва да се премахне и толкова повече е дължината на следоперативните белези.
Съществуват няколко основни метода за намаляване и повдигане на бюста:
1.Чрез циркулярно изрязване на кожата около ареолата - от 2 до 4 см. Методът е подходящ за отпускане от първа степен. Белегът , който остава е разположен около нея. Първоначално се образува набор тип "плисе" на кожата ,който в последствие изчезва.
2.Циркулярно премахване на кожата около ареолата и във формата на език под ареолата ( метод на Lejoure ) , което довежда до белег около ареолата и вертикално до под гръдната гънка. Методът е подходящ за втора степен на отпускане.
3.Циркулярно премахване на кожата около ареолата и голяма част от нея в долния полюс на гърдата ( а в случаите на редукция и част от млечната жлеза ) довеждаща до белег около вашата ареолат, вартикално до подгръдната гънка и хоризонтално по протежение на самата гънка. Методът е подходящ за трета степен отпускане.
ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ НА ОПЕРАТИВНАТА ПРОЦЕДУРА
Операцията продължава от 1 до 4 часа в зависимост от методиката. Престоя в болницата е от 1 до 2 дни. При изписването се поставят водоустойчиви превръзки, които не пречат на хигиенните навици.
ПЕРИОД ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ
Средният период за възстановяване на работоспособността е от 1 до 2 седмици. Фитнес и спорт -след 1 месец. Окончателен резултат от операцията след 3 месеца.
КАКВО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ ПРЕДИ ОПЕРАЦИЯТА
Много е важно да обмислите защо искате тази операция. Това не е относително малка операция, която се извършва бързо и лесно. За точното изпълнение са необходими талантлив и обучен хирург и болнични условия. Хирургът ще обсъди с вас причините , поради които желаете операцията. Корекцията на бюста не трябва да се разбира като лекарство срещу депресия и като гаранция за щастливо бъдеще. Фактически важно е доброто душевно и физическо състояние по време на операцията. Обсъдете подробно процедурите, които Ви предстоят с вашия хирург. Убедете се, че той е оторизиран и квалифициран да извърши тази операция. Доверието между хирурга и пациента гарантира добрия резултат от операцията.

Повече за отделението по пластично-възстановителна хирургия на модерната МБАЛ Скин Системс.
Там се предлагат всички възможни разкрасителни процедури и интервенции като моделиране на лицето и тялото чрез липосукция, липофилинг и липоскулптура; присаждане на коса - най-естествения метод за оперативно лечение на плешивостта; стимулиране на растежа и сгъстяването на косата чрез MesoHair терапия; изглаждане и изпълване на бръчки по лицето чрез мезотерапия, инжектиране на филъри и др.; оперативно подмладяване чрез фейслифтинг; естетични корекции на клепачи, уши, нос и брадичка; повдигане на вежди, подчертаване на скули, моделиране на устни; корекция на прекомерно изпотяване в областта на мишниците; отстраняване на гинекомастия; моделиране на формата и обема на бюста чрез уголемяване, намаляване, повдигане на гърдите и поставяне на импланти с естетично скрит белег; абдоминопластика за постигане на стегнат корем; корекция и моделиране на външни полови органи; оформяне на седалището; лифтинг на кожата в различни анатомични области; дермабразио, лазерна терапия и химически пилинг; реконструктивни операции след травми и онкологични заболявания; прецизно премахване на татуировки, белези, бенки и други туморни кожни образувания.
В приятна обстановка сред природата и скрити от околния свят, пациентите на Скин Системс могат да си направят желаната естетична операция и да си дадат почивка, както и да се потопят в морето от многобройни релаксиращи, антицелулитни и възстановителни масажи и процедури.

МБАЛ Скин Системс е уникален, единствен за България проект, представляващ компилация между съвременна европейска многопрофилна болница и луксозен медико-възстановителен комплекс, който доставя чувство за комфорт и спокойствие за всеки пациент който влезе за корекция.

Доверете се на доказан екип от професионалисти, високотехнологична апаратура и болница с хиляди доволни пациенти!

Сходни предложения

Корекция на уши за 1700 лв. от МБАЛ Скин Системс!
-15%
2000,00 лв.
1700,00 лв.

Може да се абонираш за нашите оферти


Абонирайте се