Не губи време! Пакет за онкологична профилактика с КОЛПОСКОПИЯ и онкоцитонамазка в Медицински комплекс „Д-р Щерев” централна сграда на ул. Христо Благоев 25-31!

   2042 закупени   
Не губи време! Пакет за онкологична профилактика с КОЛПОСКОПИЯ и онкоцитонамазка в Медицински комплекс „Д-р Щерев” централна сграда на ул. Христо Благоев 25-31!
КУПИ ВАУЧЕР за 18,20 лв.
Заплащане на място 73,80 лв.
Обща сума 92,00 лв.

Стара цена: 142,00 лв.
Спестяваш: 50,00 лв.
-35%

Валидност на ваучера: 20.06.2022 г. до 31.12.2022 г.

Важи за: София


Осигурено от:   Медицински комплекс Д-р Щерев   Рейтинг: 4.55 / 5 при 29 гласували

  • Ваучерът е на стойност 18.20 лв, на място се заплащат  73.80 лв;
  • Ваучерът е за Пакет за онкологична профилактика - Гинекологичен преглед с ултразвукова диагностика + онкоцитонамазка + колпоскопия + консултация на резултатите от Медицински център Д-р. Щерев!
  • Изисква се предварително запазване на час на тел: + 359 2 920 09 01
  • Изисква се предоставянето на разпечатан ваучер на място;
  • График на прегледите: от понеделник до петък от 9:00 до 18:30 ч.
  • Забележка. Прегледите по този ваучер се извършват в централната сграда на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ на ул. Христо Благоев 25-31. Прегледите се извършват задължително след предварително записан час на посочения телефон. График на прегледите: от понеделник до петък от 9:00 до 18:30 ч. Часовете се запазват в зависимост от свободния график на специалистите, извършващи прегледите. Възможно е за конкретен ден да няма свободни часове, при което се предлагат алтернативни удобни дни за извършване на прегледа и зследванията.
Медицински комплекс Д-р Щерев гр. София
ж.к. Разсадника
ул. "Христо Благоев" №25-31
Тел.: 02 920 09 01

Виж страницата на партньора
15.06.2022 г., 11:05:20 ч. / Рейтинг: 5 / 5

Много съм доволна от Медицински комплекс Д-р Щерев!

2.09.2019 г., 8:57:39 ч. / Рейтинг: 5 / 5

Доволна съм от Медицински комплекс Д-р Щерев, посещавала съм многократно. Единствено от дерматолога не съм доволна и няма да я посетя повече.

Подробна информация


По данни на Световната здравна организация ракът на шийката на матката е второто по честота заболяване в света сред жените на възраст между 20 - 45 години. То се проявява с осезаеми симптоми едва в напреднала фаза, когато шансовете за успешно лечение са значително по-ниски. Според статистиката всеки ден в България от рак на маточната шийка умира по една жена и се диагностицират три нови случая. Редовните профилактични гинекологични прегледи са основен фактор за ранното откриване на заболяването и увеличаване на възможностите за успешно лечение.

Навременната профилактика спасява живот - въз основа на тази философия се развива сектора по превантивна медицина и гинекологична онкопрофилактика в Медицинскикомплекс "Д-р Щерев”. За да окуражaт дамите към стъпки в посока на здрав и щастлив живот, те предлагат настоящия пакет за онкогинекологичен скрининг, насочен към превенцията на рака на шийката на матката.

Пакетът включва следните прегледи и изследвания:

  • Гинекологичен преглед с ултразвукова диагностика - снемане на анамнеза и гинекологичен статус и ултразвукова специализирана диагностика за установяване на наличие на различни структури в съответните органи;
  • Онкоцитонамазка - микроскопско изследване на клетки от шийката на матката (цервикса) с цел ранно откриване и диагностициране на рак на шийката на матката;
  • Колпоскопски преглед - специализирано неинвазивно гинекологично изследване, при което се прави детайлен оглед на шийката на матката, влагалището и външните полови органи със специален микроскоп (колпоскоп) под насочено силно осветление и лупно увеличение (от 4 до 40 пъти).
  • Консултация на резултатите - интерпретация на получените резултати и съвети за по-нататъшно поведение (необходимо лечение, ако се налага, провеждане на контролни прегледи и др.);

Забележка. Прегледите по този ваучер се извършват в централната сграда на Медицински комплекс „Д-р Щерев“ на ул. Христо Благоев 25-31. Прегледите се извършват задължително след предварително записан час на посочения телефон. График на прегледите: от понеделник до петък от 9:00 до 18:30 ч. Часовете се запазват в зависимост от свободния график на специалистите, извършващи прегледите. Възможно е за конкретен ден да няма свободни часове, при което се предлагат алтернативни удобни дни за извършване на прегледа и зследванията.

Сходни предложения

Може да се абонираш за нашите оферти


Абонирайте се