Нова услуга на Omed.bg ще помага на малки и средни фирми

773
Нова услуга на Omed.bg ще помага на малки и средни фирми

Omed.bg стартира с нова услуга, която ще извършва съвместно със здравни заведения и лаборатории в страната, с които осъществява основната си дейност. Услугата е насочена към малки и средни фирми, които искат да предоставят на своите служители качествени медицински пакети и лабораторни изследвания.

"Идеята дойде от запитване, което получихме в нашата мрежа. Няколко фирми потърсиха начин да предоставят на своите служители полезен стимул, който да е лесен за ползване, да съдържа грижа и същевременно да е достъпен за цялото семейство.” Това споделя Росица Караджова - управител на omed.bg.

Идеята за фирмени профилактични прегледи не е нова, но съществената разлика идва от новата мобилна услуга, която води лекарите и специалистите в самото предприятие, качественото изпълнение на прегледите, договори с модерни здравни заведения, бърза и лесна комуникация на всички нива, дълъг срок на ползване, индивидуалния онлайн - избор на ден и час за прегледите, включване на близки и роднини в програмата и не на последно място са атрактивните финансови условия, които omed.bg успява да договори. По този начин се оформя един продукт, който може лесно да се превърне в предимство за всяка компания, която го използва.

реклама
Хиляди избраха здравето с Omed.bg. Направи го от тук !

Към момента около 400 служители от София и 800 техни близки използват новата услуга на omed.bg, с която работодателите ще дадат допълнителна стойност на своите екипи и ще намалят текучеството на персонал.
В условия на пандемия новата услуга ще дава възможност на работодателите да осигурят прегледи и изследвания на своите служители, които да подобрят здравето им. Посещенията при специалисти са съобразени с индивидуалните графици на всеки служител и не затрудняват работния процес.


Беше ли полезна тази статия? Моля, споделете я с приятели и ни подкрепете. Така ще можем да правим здравето по-достъпно. Благодаря!реклама
ЯМР
Коментари

Свързани статии

Може да се абонираш за нашите оферти


Абонирайте се