Закъсняхте! Тази оферта вече изтече...

Пакет от 3 посещения за лечение на пародонтит от Дентална практика Деа Дент

   1 закупени   
Пакет от 3 посещения за лечение на пародонтит от Дентална практика Деа Дент
Заплащане на място 72,00 лв.
Обща сума 90,00 лв.

Стара цена: 220,00 лв.
Спестяваш: 130,00 лв.
-59%

Валидност на ваучера: 14.03.2019 г. до 21.05.2019 г.

Важи за: София


Осигурено от:   Дентална практика ДЕА ДЕНТ  

  • Ваучерът е на стойност 18 лв, на място се заплащат 72 лв.;
  • Ваучерът е за: Пакет от 3 посещения за лечение на пародонтит;
  1. Първо посещение - преглед, определяне на плакретентивните фактори и изготвяне на план за отстраняването им, подробно измерване на дълбочината на всички джобове (в няколко точки около всеки зъб) и нанасянето им в таблица. Почистване на надвенечния и подвенечния зъбен камък с ултразвук. Обучение в орална хигиена.
  2. Второ посещение - почистване на зъбния камък и плаката в дълбочината на джобовете с помощта на ръчни инструменти (дълбок кюретаж). Промивка с подходящи медикаменти.
  3. Трето посещение - отново измерване на дълбочината на джобовете, оценка на оралната хигиена, ефекта от лечението и ремотивация при нужда.
  • След закупуването на ваучер се изисква предварително запазване на час на посочените телефони;
  • Изисква се предоставянето на разпечатан ваучер на място;
Дентална практика ДЕА ДЕНТ гр.София,
бул. Македония 10
тел: 0886772130
Работно време:
Понеделник- 8.30 – 20.00ч.
Сряда- 8.30 – 14.00ч.
Петък- 8.30 – 20.00
Събота- 8.30 – 20.00
Виж страницата на партньора

Подробна информация


Пародонтитът е деструктвно заболяване, обхващащо целия опорно поддържащ апарат на зъба с прилежащия към него венец, дължащо се на хронична бактериална инфекция. Той е и главната причина за загубата на зъби в зряла възраст. В повечето случаи протича безболезнено докато не придобие генерализирана тежка форма.
Във всички случаи на пародонтит има наличие на джобове с различна дълбочина, в зависимост от тежестта. Колкото и старателен да е пациента в личната си хигиена, практически е невъзможно да отстрани плаката в дълбочината на джобовете, а именно там е критичното място за напредване на процеса. Затова е необходима намесата на специалист.
Лечението включва 3 посещения:

  • Първо посещение - преглед, определяне на плакретентивните фактори и изготвяне на план за отстраняването им, подробно измерване на дълбочината на всички джобове (в няколко точки около всеки зъб) и нанасянето им в таблица. Почистване на надвенечния и подвенечния зъбен камък с ултразвук. Обучение в орална хигиена.
  • Второ посещение - почистване на зъбния камък и плаката в дълбочината на джобовете с помощта на ръчни инструменти (дълбок кюретаж). Промивка с подходящи медикаменти.
  • Трето посещение - отново измерване на дълбочината на джобовете, оценка на оралната хигиена, ефекта от лечението и ремотивация при нужда.

Сходни предложения

Циркониева корона FULL COUNTUR за 299 лв. от д-р Джонова
-50%
600,00 лв.
299,00 лв.

Може да се абонираш за нашите оферти


Абонирайте се