Пакет от три химически пилинга, две LED терапии и подарък една LED терапия и един химически пилинг, за 280 лв., в Дерматологична клиника ЕвроДерма!

   1 закупени   
Пакет от три химически пилинга, две LED терапии и подарък една LED терапия и един химически пилинг, за 280 лв., в Дерматологична клиника ЕвроДерма!
КУПИ ВАУЧЕР за 56,00 лв.
Заплащане на място 224,00 лв.
Обща сума 280,00 лв.

Стара цена: 330,00 лв.
Спестяваш: 50,00 лв.
-15%

Валидност на ваучера: 13.04.2022 г. до 13.07.2022 г.

Важи за: София


Осигурено от:   ЕвроДерма - Дерматологична клиника  

  • Ваучерът е на стойност: 56 лв., на място се заплащат 224 лв.
  • Ваучерът е за: Пакет от три химически пилинга, две LED терапии и подарък една LED терапия и един химически пилинг
  • Изисква се предварително запазване на час на посочените телефони
  • Изисква се предоставянето на разпечатан ваучер на място
ЕвроДерма - Дерматологична клиника гр. София, ул. Пенчо Славейков 4
Работно време с пациенти: 09:00-19:00
Записване на час на телефон: 070020017

Виж страницата на партньора

Подробна информация


Химичният пилинг е процедура предназначена за корекция на белези от акне, тъмни петна, фини бръчки, подобряване на кожния релеф, изравняване на тена. В клиника ЕвроДерма се прилагат различни варианти на химичен пилинг - със салицилова киселина (при акне), с разтвор на Йеснер (при тъмни петна, неравен тен), с пирувикова и гликолова киселина ( за повлияване на фини бръчки), с фитинова киселина ( при по-зряла кожа), с трихлороцетна киселина (дълбок пилинг)

Всяко лице има различни изисквания, но пилингите, с които работят в клиниката,са високо ефективни и максимално щадящи - не налагат промяна в социалния живот и ангажименти,а ефектът е впечатляващ. Използват се различни киселини и в различни концентрации, като евентуално може да се наблюдава леко залющване между 3 и 5 ден,което се овладява с хидратиращ крем.Задължително е и зползването на фотозащита за седмица след процедурата.
LED терапията е базирана на фотодинамичната теория, активира в дълбочина клетките на кожата и подобрява техния метаболизъм. След като светлината се абсорбира от кожата, тя се конвертира в енергия в клетките, което укрепва и отпуска капилярите. Стимулира клетъчния метаболизъм и синтез, увеличава съдържанието на гликоген и протеин и увеличава продукцията на колаген пет пъти. Подхранва клетъчната тъкан, увеличава еластичността на кожата, намалява бръчки, акне и тъмни петна.

В клиника ЕвроДерма се предлагат пълни дерматологични и венерологични прегледи и консултации, както и всички процедури в областта на естетичната дерматология със сертифицирани материали. Дерматологичната клиника се намира в София и в нея работят едни от най-изтъкнатите дерматолози в България с многобройни специализации и научни публикации.Те са лектори и трейнери за повечето манипулации и заболявания в дерматологичната практика. Доверете се на най-добрите!

Сходни предложения

Може да се абонираш за нашите оферти


Абонирайте се