Пакет от три процедури Микродермабразио и три Guna терапии с подарък едно Микродермоабразио и една лечебна маска, за 405 лв., в Дерматологична клиника ЕвроДерма

   1 закупени   
Пакет от три процедури Микродермабразио и три Guna терапии с подарък едно Микродермоабразио и една лечебна маска, за 405 лв., в Дерматологична клиника ЕвроДерма
КУПИ ВАУЧЕР за 81,00 лв.
Заплащане на място 324,00 лв.
Обща сума 405,00 лв.

Стара цена: 450,00 лв.
Спестяваш: 45,00 лв.
-10%

Валидност на ваучера: 28.05.2022 г. до 27.08.2022 г.

Важи за: София


Осигурено от:   ЕвроДерма - Дерматологична клиника  

  • Ваучерът е на стойност: 81 лв., на място се заплащат 324 лв.
  • Ваучерът е за: Пакет от три процедури Микродермабразио и три Guna терапии с подарък едно Микродермоабразио и една лечебна маска
  • Изисква се предварително запазване на час на посочените телефони
  • Изисква се предоставянето на разпечатан ваучер на място
ЕвроДерма - Дерматологична клиника гр. София, ул. Пенчо Славейков 4
Работно време с пациенти: 09:00-19:00
Записване на час на телефон: 070020017

Виж страницата на партньора

Подробна информация


Технологията, наречена микродермабразио, е създадена в Европа, в края на миналия век, с цел премахване на мъртвите клетки от повърхностния слой на кожата.

Тя е универсална, подходяща за приложение при широк кръг пациенти. Методът е разработен за третиране на лице и тяло и съчетава в себе си повърхностен механичен пилинг с диамантени микрокристали и вакуум масаж. Понякога се нарича пилинг в обедната почивка.

Микродермабразиото е бърза неинвазивна процедура, прилагана за освежаване на кожата при отсъствие на риск от странични ефекти и кратък възстановителен период. Самата технология позволява да се контролира дълбочината на пилинга. При завихрянето на кристалите се отнема горния слой, а вакуумът едновременно с това го всмуква. Лекарят може да промени налягането, за да контролира нивото на проникване в кожата или да премине няколко пъти през определен участък на увредената кожа, за да засили ефекта. С всяко минаване с накрайника на апарата се отстранява по един микрослой от кожата - така дълбочината на излющване се определя от броя на повторенията. Чрез отстраняването на най-горните слоеве на епидермиса, микродермабразиото стимулира образуването на нов повърхностен слой на епидермиса.

То може да се прилага при всички типове кожа, по отношение на омазняване, цвят и възраст. Целта на процедурата е да се елиминират кожните несъвършенства в епидермиса и да се постигне максимална хомогенност на тена, блясък и свежест на кожата.
Микродермабразиото коригира грубата повърхност на кожата, някои видове белези, неравномерна пигментация. То също може да премахне или намали броя на отворените и затворените комедони, вида на стриите и най-фините бръчки.
Незабавно след процедурата кожата се зачервява леко, но до половин час зачервяването изчезва напълно.
Процедурата отнема от 15 до 30 минути. Обезболяване не се налага.
GUNA лаборатория разработи продукти и медицински апарат към тях - GUNAPHORESIS, работещ на принципа на резонансната магнитофореза. Апаратът помага на жените и мъжете да изглеждат естествено по-млади, като тонизира, хидратира и одвежава кожата- Премахва се двойната брадичка, кожата става видимо по-стегната, порите се затварят, появата на бръчки и други признаци за състаряване на кожата изчезват.

В клиника ЕвроДерма се предлагат пълни дерматологични и венерологични прегледи и консултации, както и всички процедури в областта на естетичната дерматология със сертифицирани материали. Дерматологичната клиника се намира в София и в нея работят едни от най-изтъкнатите дерматолози в България с многобройни специализации и научни публикации.Те са лектори и трейнери за повечето манипулации и заболявания в дерматологичната практика. Доверете се на най-добрите!

Сходни предложения

МЕЗОТЕРАПИЯ при косопад, от Естетична клиника NeoEffect!
-40%
120,00 лв.
72,00 лв.

Може да се абонираш за нашите оферти


Абонирайте се