Закъсняхте! Тази оферта вече изтече...

Пакет за онкологична профилактика с КОЛПОСКОПИЯ и онкоцитонамазка в новия МЦ „Репродуктивно здраве Д-р Щерев” на ул. Ами Буе № 54!

   397 закупени   
Пакет за онкологична профилактика с КОЛПОСКОПИЯ и онкоцитонамазка в новия МЦ „Репродуктивно здраве Д-р Щерев” на ул. Ами Буе № 54!
Заплащане на място 63,20 лв.
Обща сума 79,00 лв.

Стара цена: 142,00 лв.
Спестяваш: 63,00 лв.
-44%

Валидност на ваучера: 12.05.2021 г. до 31.08.2021 г.

Важи за: София


Осигурено от:   Д-р Щерев МЦ Репродуктивно здраве   Рейтинг: 5.00 / 5 при 3 гласували

  • Ваучерът струва 15.80 лв, на място се доплащат останалите 63.20 лв;
  • Ваучерът е за: Пакет за онкологична профилактика с КОЛПОСКОПИЯ и онкоцитонамазка в новия МЦ "Репродуктивно здраве Д-р Щерев” на ул. Ами Буе № 54!
  • Изисква се предварително запазване на час на тел: + 359 2 920 09 01
  • Изисква се предоставянето на разпечатан ваучер на място;
  • График на прегледите: вторник от 15:00 до 17:00 ч., сряда и четвъртък от 13:00 до 17:00 ч. Часовете се запазват в зависимост от свободния график на специалистите, извършващи прегледите. Възможно е за конкретен ден да няма свободни часове, при което се предлагат алтернативни удобни дни за извършване на прегледа и изследванията.
  • Забележка: ПРЕГЛЕДИТЕ КЪМ НАСТОЯЩИЯ ВАУЧЕР СЕ ИЗВЪРШВАТ ЕДИНСТВЕНО В НОВООТКРИТИЯ МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР "РЕПРОДУКТИВНО ЗДРАВЕ "Д-Р ЩЕРЕВ" НА УЛ. АМИ БУЕ №54 В СОФИЯ.
Д-р Щерев МЦ Репродуктивно здраве гр. София
ул. Ами Буе № 54
тел: + 359 2 920 09 01
Виж страницата на партньора

Подробна информация


По данни на Световната здравна организация ракът на шийката на матката е второто по честота заболяване в света сред жените на възраст между 20 - 45 години. То се проявява с осезаеми симптоми едва в напреднала фаза, когато шансовете за успешно лечение са значително по-ниски. Според статистиката всеки ден в България от рак на маточната шийка умира по една жена и се диагностицират три нови случая. Редовните профилактични гинекологични прегледи са основен фактор за ранното откриване на заболяването и увеличаване на възможностите за успешно лечение.

Навременната профилактика спасява живот - въз основа на тази философия се развива сектора по превантивна медицина и гинекологична онкопрофилактика в новооткрития Медицински център "Репродуктивно здраве Д-р Щерев" на ул. Ами Буе № 54 (част от групата лечебни заведения към Медицински комплекс "Д-р Щерев”). За да окуражим дамите към стъпки в посока на здрав и щастлив живот, предлагаме настоящия пакет за онкогинекологичен скрининг, насочен към превенцията на рака на шийката на матката.

Пакетът включва следните прегледи и изследвания:

  • Гинекологичен преглед с ултразвукова диагностика - снемане на анамнеза и гинекологичен статус и ултразвукова специализирана диагностика за установяване на наличие на различни структури в съответните органи;
  • Онкоцитонамазка - микроскопско изследване на клетки от шийката на матката (цервикса) с цел ранно откриване и диагностициране на рак на шийката на матката;
  • Колпоскопски преглед - специализирано неинвазивно гинекологично изследване, при което се прави детайлен оглед на шийката на матката, влагалището и външните полови органи със специален микроскоп (колпоскоп) под насочено силно осветление и лупно увеличение (от 4 до 40 пъти).
  • Консултация на резултатите - интерпретация на получените резултати и съвети за по-нататъшно поведение (необходимо лечение, ако се налага, провеждане на контролни прегледи и др.);

Забележка. Прегледите се извършват задължително след предварително записан час на посочения телефон. График на прегледите: вторник от 15:00 до 17:00 ч., сряда и четвъртък от 13:00 до 17:00 ч. Часовете се запазват в зависимост от свободния график на специалистите, извършващи прегледите. Възможно е за конкретен ден да няма свободни часове, при което се предлагат алтернативни удобни дни за извършване на прегледа и изследванията.
ВАЖНО: ПРЕГЛЕДИТЕ КЪМ НАСТОЯЩИЯ ВАУЧЕР СЕ ИЗВЪРШВАТ ЕДИНСТВЕНО В НОВООТКРИТИЯ МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР "РЕПРОДУКТИВНО ЗДРАВЕ "Д-Р ЩЕРЕВ" НА УЛ. АМИ БУЕ №54 В СОФИЯ.

Сходни предложения

Ехография на малък таз, в Болница "Доверие", за 35 лв.
-13%
40,00 лв.
35,00 лв.

Може да се абонираш за нашите оферти


Абонирайте се