Закъсняхте! Тази оферта вече изтече...

PCR тест за COVID-19 + безплатно вземане на проба в Аджибадем Сити Клиник ДКЦ Токуда!

   16 закупени   
PCR тест за COVID-19 + безплатно вземане на проба в Аджибадем Сити Клиник ДКЦ Токуда!
Заплащане на място 100,00 лв.
Обща сума 115,00 лв.

Стара цена: 130,00 лв.
Спестяваш: 15,00 лв.
-12%

Валидност на ваучера: 23.08.2021 г. до 10.10.2021 г.

Важи за: София


Осигурено от:   Аджибадем Сити Клиник ДКЦ Токуда  

  • Ваучерът e на стойност 15 лв, на място се заплащат 100 лв!
  • Ваучерът е за: PCR тест за COVID-19 + безплатно вземане на проба в Аджибадем Сити Клиник ДКЦ Токуда;
  • Изисква се предварително запазване на час;
  • Лабораторните изследвания се правят сутрин до 11:30ч.;
  • Изисква се предоставянето на разпечатан ваучер на място;
  • Можете да проверите Вашия резултат онлайн с потребителско име и парола тук. Ако нямате регистрация или сте забравили тези данни, при поискване ще Ви бъдат издадени нови.
Аджибадем Сити Клиник ДКЦ Токуда София
кв. Лозенец
бул. Н. Вапцаров 51Б
(с кола се влиза от ул. Ат. Дуков")
тел: 02 403 4000 – Кол Център
Виж страницата на партньора

Подробна информация


Клинична Лаборатория на Болница Токуда е сертифицирана за качество и компетентност на PCR-диагностиката на COVID-19 с международен сертификат, издаден от Instand - една от най-престижните организации за провеждане междулабораторни оценки на качеството в медицинските лаборатории.

Успешно издържаният външен контрол е един от основните индикатори за качество и задължително условие за Акредитация на медицинските лаборатории, независимо дали клинична, микробиологична или вирусологична.

Вземането на проби от носен и гърлен секрет за тестване за коронавирус с RT-PCR тест се извършва извън лечебното заведение, в обособен за целта мобилен пункт, който се намира в близост до входа на Спешно отделение. Работното време е от 8.30 до 11.30ч, с предварително записване на час на тел. 02/403 4000.

Ако посещавате болницата само за тестване за коронавирус с RT-PCR тест, не е необходимо да ходите до Спешна регистратура 2. Регистрацията, попълването на информирано съгласие и получаване на парола за интернет-достъп до резултатите става на място в мобилния пункт. Декларация за информирано съгласие можете да попълните на място или предварително, като изтеглите от тук

Тъй като от изключителна важност за надежден резултат от генетичното изследване е правилното вземане на пробите, то се извършва само от лекар, специално обучен за тази манипулация. Пациентите се планират през достатъчен интервал от време, за да се осигури социална дистанция и да се извърши нужната дезинфекция между отделните посещения. Персоналът в мобилната лаборатория ползва лични предпазни средства с висок клас защита. На място има осигурени дезинфекционни материали и за пациентите.

Аджибадем Сити Клиник МБАЛ Токуда е най-голямото лечебно заведение в България, построено и развито с частни инвестиции. Открита е през 2006 г. като част от здравната група на японския лекар и предприемач д-р Торао Токуда. От 2016 г. е част от най-голямата група лечебнни заведения в страната - Аджибадем Сити Клиник.
Болницата разполага с 37 клиники и отделения с 575 разкрити легла, 3 медико-диагностични лаборатории, 22 операционни зали, спешно отделение, многопрофилен детски център, център за клинични проучвания. Структурата на лечебното заведение е многопрофилна и предлага комплексни здравни грижи в почти всички медицински направления. На територията му работи и най-големият диагностично-консултативен център в страната - Аджибадем Сити Клиник ДКЦ Токуда.

Сходни предложения

Тиреоглобулин /Tg/ за 27.70 лв., от СМДЛ "МиЛаб"

Тиреоглобулин /Tg/ за 27.70 лв., от СМДЛ "МиЛаб"

Важи за: Пловдив, Стара Загора, Хасково, Димитровград

4 закупени
-15%
32,70 лв.
27,70 лв.

Може да се абонираш за нашите оферти


Абонирайте се