Закъсняхте! Тази оферта вече изтече...

Перфектен тен за един ден! Терапия Oily SK-Atache за 50 лв. от Студио "Оренда"

   1 закупени   
Перфектен тен за един ден! Терапия Oily SK-Atache за 50 лв. от Студио "Оренда"
Заплащане на място 40,00 лв.
Обща сума 50,00 лв.

Стара цена: 68,00 лв.
Спестяваш: 18,00 лв.
-26%

Валидност на ваучера: 12.02.2019 г. до 13.05.2019 г.

Важи за: София


Осигурено от:   Студио „Оренда“  

  • Ваучерът е на стойност: 10 лв., на място се заплащат: 40 лв.
  • Ваучерът е за: Една терапия Oily SK-Atache
  • Необходимо е предварително запазване на час, на телефоните изписани на ваучера
  • Необходимо е предоставяне на разпечатан ваучер на място
Студио „Оренда“ София,
кв.“Лозенец“,
ул. Неразделни №14, до Пазар „Римска стена“
Тел. за запазване на час и информация:
0894 403 869 и 0894403808
Виж страницата на партньора

Подробна информация


Терапията комбинира активни съставки за ефективно дълбоко почистване и балансиране на локализираната мастна секреция. Подходяща е само за зимния период! Два дни след процедурата не е подходящо излагането на силно слънце! Ексклузивната формула контролира себумът, нормализира кератинизацията на фоликулите и бактериалната флора. Съставките участват в оздравителния процес, възстановяването на хидратацията и имат противовъзпалително действие. OILY SK е козметика за мазна и/или акнетична кожа, която съдържа ниски проценти ябълкова, салицилова и гликолова киселина. Ползи от терапията: стимулира оздравителните процеси в кожата;възстановява хидратацията и се грижи за воднолипидния слой на кожата;има противовъзпалително действие,матира и придава здрав и свеж вид на кожата.

В линията продукти са комбинирани активни съставки за ефективно дълбоко почистване и балансиране на локализираната мастна секреция. Ексклузивната формула контролира себумът, нормализира кератинизацията на фоликулите и бактериалната флора. Съставките участват в оздравителния процес, възстановяването на хидратацията и имат противовъзпалително действие.

Специално селектирани активни съставки допринасят за нормализиране и хидратиране на мазната кожа. Възстановява жизнения й и здрав вид, и в същото време оставя усещане за свежест. Хидратиращ крем без мазнини за кожа, предразположена към акне. Възстановява кожата, тя става матирана, сияйна и гладка.

Ползи от терапията: стимулира оздравителните процеси в кожата;възстановява хидратацията и се грижи за воднолипидния слой на кожата;има противовъзпалително действие,матира и придава здрав и свеж вид на кожата.

Козметика използвана в процедурата:

ATACHE Laboratories имат зад гърба си 30 години опит в областта на дерматологията, с високо квалифициран екип от експерти. Продукти ATACHE са създадени чрез комбиниране на козметичен подход и фармацевтична взискателност. Те са произведени в съответствие с възможно най-високите стандарти във фармацевтичните регулации, за да се гарантира максимално качество. Използвайки своя богат опит в професионалния козметичен сектор и като пионер в използването на ретинол и витамин С в Европа, ATACHE засилват своите козметични и научни усилия, за да продължат да предлага най-доброто в света на красотата.

OILY SK е козметика за мазна и/или акнетична кожа, която съдържа ниски проценти ябълкова, салицилова и гликолова киселина.

Препоръка: от 1 до 8 процедури, по преценка на козметика и в зависимост от реакцията на кожата. Интензивността също се определя от специалиста.

Видим резултат! Осигурява чист, матиран и здрав вид на Вашата кожа! Осезаема жизненост и завладяваща енергичност! Неустоимо привлекателни с перфектния си тен и приказно сияние!

Сходни предложения

Може да се абонираш за нашите оферти


Абонирайте се