Плосък и добре оформен корем!Абдоминопластика + безплатен преглед от МБАЛ Скин Системс!

   18 закупени   
Плосък и добре оформен корем!Абдоминопластика + безплатен преглед от МБАЛ Скин Системс!
КУПИ ВАУЧЕР за 530,00 лв.
Заплащане на място 5000,00 лв.
Обща сума 5530,00 лв.

Стара цена: 7000,00 лв.
Спестяваш: 1470,00 лв.
-21%

Валидност на ваучера: 9.06.2022 г. до 19.06.2023 г.

Важи за: България


Осигурено от:   Скин Системс МБАЛ  

 • Ваучерът е на стойност: 530 лв, на място се доплащат 5000 лв.
 • Ваучерът включва:
  __- Консултация
  • Операция
  • Упойка
  • Всички консумативи, необходими за извършването на операцията
  • Престой и храна в рамките на еднодневния възстановителен период__
 • __В цената не са включени:
  • ПКК
  • Кръвна група
  • Консултация с кардиолог
  • Консултация с анестезиолог__
   - Транспортът до/от болницата
 • Изисква се предварително запазване на час.
 • Може да разпечатате ваучера или да го покажете на мобилно устройство, като е важно целата информация да бъде четима.
 • Офертата е валидна само в указаните срокове.
 • Сумата за ваучера е възстановима в 14 дневен срок след закупуване. В този срок е необходимо да се проведе консултацията, ако имате съмнение, че не сте подходящи за корекцията.
 • ВАЖНО! Консултации и операции в момента се извършват по график. След закупуване на ваучер може да проведете консултацията и да планирате своята операция във възможен за Вас и клиниката ден и час. ПРИ НУЖДА ОТ ИНФОРМАЦИЯ ПО ПРЕДЛОЖЕНИЕТО ТЕЛ: 0882 661 652
Скин Системс МБАЛ Адрес: Медико-козметичен център
София, бул. Джеймс Баучер 95-97

Адрес: Болница
с. Доганово, община Елин Пелин,
ул. Първа 32

За повече информация: Тел. + 359 882 916 556
Виж страницата на партньора

Подробна информация


ВАЖНО! Консултации и операции в момента се извършват по график. След закупуване на ваучер може да проведете консултацията и да планирате своята операция във възможен за Вас и клиниката ден и час. ПРИ НУЖДА ОТ ИНФОРМАЦИЯ ПО ПРЕДЛОЖЕНИЕТО ТЕЛ: 0882 661 652

Понякога диетите и фитнеса не помагат за това да имате плосък и добре оформен корем. Абдоминопластиката е често срещан термин за хирургичната процедура, чрез която се коригира подут, отпуснат или провиснал корем, чрез отстраняване на мазнината и провисналата кожа и стягане на мускулатурата.

Условия:

 • Операцията се извършва в отделението по пластично-възстановителна хирургия на модерната МБАЛ Скин Системс
 • Операциите се извършват от специалисти по пластична, реконструктивна и естетична хирургия:
 • Д-р Спартак Милев
 • Д-р Георги Делянов
 • Д-р Рупен Мектубджян
 • В цената са включени консултация,операция, упойка, всички консумативи, необходими за извършването на операцията. В цената е включен и престой и храна в рамките на еднодневния възстановителен период.
 • След провеждането на консултация, лекарят има право да откаже операцията по своя преценка.

Плоският и добре оформен корем е нещо, към което много от нас се стремят чрез правене на упражнения и контролиране на теглото. Въпреки усилията обаче, понякога тези методи не могат да реализират целите ни. Дори при хора, които по принцип имат нормално тегло и пропорции може да се появи подут, отпуснат или провиснал корем. Най-често причините за това включват наследственост, множество бременности, предишни операции, непостоянно тегло или гръбначни изкривявания, които оказват влияние върху силуета на тялото.
Ако желаете да имате по-стегнат и плосък корем, прибирането на корема може би е подходящата процедура за постигане на целите Ви. Като цяло, прибирането на корема отстранява излишната мазнина и кожа, а в някои случаи възстановява отпуснатите или разделени мускули. Така се създава силует с по-прибран и стегнат коремен профил, с което се подобрява външния Ви вид и повишава самочувствието Ви.

Какво представлява прибирането на коремa?

Прибирането на коремa (или абдоминопластика) е често срещан термин за хирургичната процедура, чрез която се коригира подут, отпуснат или провиснал корем. Третираните зони може да включват средната част на твоя корем, или може да се простират върху цялата зона между долната част на гръдния кош и лонната кост, както и към хълбоците и гърба.
Оформянето на корема може да се осъществи посредством множество техники. В случаите, когато причината се крие в натрупана на едно място мазнина, за пластиката по оформяне на корема може да се приложат само техники на липосукция. Когато излишната мазнина се комбинира с отпусната, провиснала кожа и други тъкани, прибирането на корема отстранява нежеланата мазнина, отпуснатите тъкани и кожа чрез изрязване. Коремните мускули, когато са се отпуснали или са разделени (състояние, наречено диастаза) също могат да се коригират чрез процедурата по прибиране на корема.
Прибирането на корема (абдоминопластиката) не замества отслабването или подходящата програма от упражнения. Въпреки че резултатите от прибирането на корема технически погледнато са постоянни, положителният резултат може сериозно да се намали в случаи на рязка промяна в теглото. Ето защо е препоръчително хора, които планират драстично отслабване и жени, които обмислят бъдещи бременности да отложат процедурата докато реализират своите планове.
Прибирането се прилага най-добре спрямо зрели хора от всички възрасти, чието здравословно състояние е добро, които са близо до идеалното тегло за вида и размера на тялото си, които са в относително добра физическа форма и като цяло имат мускулатура с добър тонус.

Подходящи за процедурата са:

 • Здрави хора, които не страдат от медицински симптоми, които могат да възпрепятстват лечението или да повишат риска от операцията;
 • Непушачи;
 • Хора, които са с положителна нагласа и имат в предвид реалистични цели за оформяне на тялото си.

Освен това, предишните коремни операции може да ограничат потенциалния резултат от процедурата по прибиране на корема. При жени, на които е правено цезарово сечение, съществуващите белези може често да бъдат използвани или коригирани при правенето на нови разрези.
Моята операция по прибиране на корем
Вашата процедура ще бъде разгледана с оглед на конкретното състояние на Вашия случай и може да включва:

 • Излишна, съсредоточена на едно място мазнина в коремната област
 • Отпусната и провиснала кожа в коремната област
 • Отпуснати или разделени мускули в коремната област в следствие на бременност, отслабване или остаряване

Едно или всички от изброените условия е възможно да са налице и могат по хирургичен път да бъдат подобрени чрез оперативната интервенция за прибиране на корема (абдоминопластика). Коремната пластика обаче не може да заличи стриите, макар че те могат да се отстранят или коригират частично, ако са се намирали на местата с излишна кожа, която следва да се изреже. Като цяло това са зоните, които се намират под пъпа.

Хирургичното отстраняване на излишна мазнина и кожа може да се комбинира с липосукция по време на прибирането на корема, но е препоръчително извършването на абдоминопластика и липосукция в два последователи оперативни етапа с отстояние един от друг поне 3 месеца, а още по-добре ако са минали 6 или повече месеца. Оперативната интервенция по прибиране на корема има различни варианти. Избраната техника зависи от степента на отпускане на тъканите и съответно от необходимостта за коригирането им с цел постигане на по-плосък и стегнат корем. Дължината и модела на разреза зависят от количеството и местоположението на излишната кожа, която следва да бъде отстранена, както и от личните предпочитания на пациента и преценката на пластичния хирург.
Липосукцията може да се приложи успоредно с прибирането на корема или за да оформи други части от тялото чрез отстраняване на излишните мастни образувания, натрупани на определени места. Други процедури за оформяне на тялото може да се прилагат по отделно или в рамките на операцията по прибиране на корема. При не всички пациенти обаче е подходящо комбинирането на хирургични интервенции. Вашият случай ще бъде разгледан самостоятелно.

Скин Системс е уникален, единствен за България проект, представляващ компилация между съвременна европейска многопрофилна болница и луксозен медико-възстановителен комплекс, който доставя чувство за комфорт и спокойствие.
Доверете се на доказан екип от професионалисти, високотехнологична апаратура и болница с хиляди доволни пациенти!

Сходни предложения

УДЪЛЖАВАНЕ на пенис, от МБАЛ Скин Системс!
-26%
5000,00 лв.
3700,00 лв.

Може да се абонираш за нашите оферти


Абонирайте се