Разговаряйте с партньора си! Вижте 20 интересни теми за разговор

118608
Разговаряйте с партньора си! Вижте 20 интересни теми за разговор

Не знаете за какво да си говорите с любимия? Мислите, че вече всичко сте си казали? Гледате повече телевизия и в телефона си вместо да разговаряте?

Без значение колко дълга е една връзка, комуникацията между хората ги сближава и води до по-добро разбиране. Ето ви няколко съвета за теми, които може да обсъждате с приятеля / приятелката си.

20 интересни теми за разговор

реклама
Хиляди избраха здравето с Omed.bg. Направи го от тук !

Почти всички от тези може да се повтаря във времето, както ще се променят и отговорите. Можете да използвате тези въпроси независимо дали сте женени или не и ще видите, как говоренето за правилните неща ще помогне в изграждането на любов и разбирателство.

1. Плановете за уикенда. Говорете за вашите планове за уикенда заедно, дори ако все още е понеделник вечерта. Това е вълнуващо и забавно, и ще даде и на двама ви нещо, което да очаквате с нетърпение след дългата работна седмица. Това дори ще зареди и двама ви през седмицата с ентусиазъм, защото ще очаквате Събота и Неделя с нетърпение.

2. Комплименти. Говорете за нещата, които ви харесват във вашия партньор. Нека знаят колко много ги цените, било то в тяхната индивидуалност или за нещо, което са направили през седмицата.

3. Дневни притеснения. Какво те притеснява напоследък? Звучи толкова просто, но това е нещо, което може да накара вашият партньор да се чувства обгрижван. Дори ако той / тя няма притеснения, този въпрос е признак, че ти пука и ги накара да се чувстват добре във връзката.

Профилактични прегледи за вас и вашите близки с големи отстъпкиможе да намерите само в Ofertomed.bg

4. Работа. Винаги има нещо, за което да се говори за работа, било то за нов проект или лош шеф.

5. Малките тайни. Винаги е забавно да си говорим за тайни. Можете да говорите за тайни под формата на игра, в която всеки от вас трябва да разкрие една нова тайна. Ще бъде много забавно и за двама ви да се опознаете един друг по-интимно.

6. Филми и телевизионни предавания. Винаги има нещо ново и забавно всяка седмица, когато става дума за филми и предавания. Говорете за любимите си предавания или за филм, който искате да гледате. Може да планирате едно ходене на кино.

7. Храни и ресторанти. Всеки обича да си похапва вкусотии. Говорете за нови ресторанти или места, които да посетите през уикенда или на специален ден. Това ще даде и на двама ви шанс да пробвате нещо ново заедно.

8. Лични мечти. Говорете за мечтите си с партньора си. Кажете им какво възнамерявате да правите, или това, за което си мечтаете вечер, когато си легнете. Това може да се превърне в страхотен разговор и да помогне на партньора ви да опознае по-добре личната ви страна.

9. Ваканции. Планирайте вашата ваканция или почивка седмици или дори месеци по-рано. Ваканциите са почти винаги връхната точка на една цяла календарна година, така че организирането може да бъде също толкова вълнуващо, колкото и самото пътуване.

10. Хобита и лични интереси. Какво харесвате да правите в свободното си време? Споделяйте вашите хобита. Възможно е, той / тя да имат хобита, които да ви харесат и да практикувате част от тях заедно.

11. Приятели. Винаги е добре да се знае повече за приятелите на другия. Това е лесен начин да научите повече за живота на партньора си и това, което прави, особено когато не сте наоколо.

12. Спомени от детството. Говорете си за детството и това какви сте били. Запомнящите се моменти и спомени от детството винаги осигуряват часове на забавни, смешни разговори.

13. Поискайте помощ. Помолете партньора си да ви помогне с нещо, дори ако то е глупаво. Да правите неща заедно винаги носи близост и удовлетворение, че не сте сами.

14. Петилетки. Как се виждате, като двойка след 5 години? Общите цели винаги правят връзката по-силна и дават и на двама ви нещо, за което да мислите и да се стремите към него.

За да сте здрави след 5 години, се погрижете за здравето си ДНЕС!

15. Подобрения. Когато говорите за вашите собствени недостатъци и какво бихте искали да подобрите, това ще помогне на вашият партньор се чувства по-спокойно и комфортно да сподели собствените си слабости.

16. Семейство. Говорейки за семейството може да дадете много интересни детайли и клюки и да помогнете на запознаването със семейството да мине по-гладко и приятно.

17. Проблеми в спалнята. Никога не крийте интимните си проблеми под килима. В един момент, ще трябва да се изправите срещу тях и е по-добре да не го отлагате. Ако нямате желание за секс в момента или не се чувствате секси или има нещо друго, което ви притеснява го споделете и преодолейте проблема заедно.

18. Разговори за секс. За да бъде една връзка успешна, сексуалната интимност е толкова важна, колкото и романтичните жестове. Говорете за вашите чувствителни и ерогенни зони, кои позиции ви харесват или за сексуалните си фантазии. Ще бъде вълнуващо и в същото време сближаващо.

реклама

19. Съвети. Комуникацията не винаги е за да опознаеш повече човека до себе си. Предложения и съвети, с които според вас партньора ви може да подобри живота или работата си са винаги добра тема а раговор.

20. Вашето минало. Разговорите за миналото могат да са забавни. Не е нужно да се говори за предишни връзки, ако това ви кара да се чувствате неудобно.


Беше ли полезна тази статия? Моля, споделете я с приятели и ни подкрепете. Така ще можем да правим здравето по-достъпно. Благодаря!реклама
ЯМР
Коментари

Свързани статии

реклама
Лабораторни тестове

реклама
Искаш ли здрави зъби и красива усмивка? Вземи ваучер за отстъпка

Може да се абонираш за нашите оферти


Абонирайте се