УДЪЛЖАВАНЕ на пенис, от МБАЛ Скин Системс!

   16 закупени   
УДЪЛЖАВАНЕ на пенис, от МБАЛ Скин Системс!
КУПИ ВАУЧЕР за 300,00 лв.
Заплащане на място 3400,00 лв.
Обща сума 3700,00 лв.

Стара цена: 5000,00 лв.
Спестяваш: 1300,00 лв.
-26%

Валидност на ваучера: 30.08.2022 г. до 24.03.2023 г.

Важи за: България


Осигурено от:   Скин Системс МБАЛ  

 • Ваучерът е на стойност: 300 лв, на място се доплащат 3400 лв.
 • Ваучерът включва:
  • Цялостна процедура по удължаване на пенис
  • Всички консумативи, необходими за извършването на процедурата
 • Цената не включва предоперативните прегледи и изследвания.
 • След закупуването на ваучер се изисква запазване на час за консултация на посочените телефони във ваучера.
 • Може да разпечатате ваучера или да го покажете на мобилно устройство, като е важно целата информация да бъде четима.
 • Офертата е валидна само в указаните срокове.
 • Сумата за ваучера е възстановима в 14 дневен срок след закупуване. В този срок е необходимо да се проведе консултацията, ако имате съмнение, че не сте подходящи за корекцията.
 • ВАЖНО! Консултации и операции в момента се извършват по график. След закупуване на ваучер може да проведете консултацията и да планирате своята операция във възможен за Вас и клиниката ден и час. ПРИ НУЖДА ОТ ИНФОРМАЦИЯ ПО ПРЕДЛОЖЕНИЕТО ТЕЛ: 0882 916 556
Скин Системс МБАЛ Адрес: Болница
с. Доганово, община Елин Пелин,
ул. Първа 32
Адрес: Медико-козметичен център
София, бул. Джеймс Баучер 9597
Адрес: Медицински център град
Елин Пелин, ул. Витоша 4

За повече информация: Тел. + 359 882 916 558
Виж страницата на партньора

Подробна информация


ВАЖНО! Консултации и операции в момента се извършват по график. След закупуване на ваучер може да проведете консултацията и да планирате своята операция във възможен за Вас и клиниката ден и час. ПРИ НУЖДА ОТ ИНФОРМАЦИЯ ПО ПРЕДЛОЖЕНИЕТО ТЕЛ: 0882 916 556

В отделението по пластично-възстановителна хирургия на модерната МБАЛ Скин Системс можете да сбъднете мечтата си! Подарете си самочувствие, увереност и незабравими интимни моменти!

Условия:

 • Процедурата се извършва в отделението по пластично-възстановителна хирургия на модерната МБАЛ Скин Системс .
 • Денят за процедури и консултации ще се съобразява с графика на здравното заведение.
 • Консултациите се провеждат в Медицински център Скин Системс на бул. Джеймс Баучер 95-97, вх. 2, партерен етаж.
 • Операциите се извършват от специалисти по пластична, реконструктивна и естетична хирургия:
 • Д-р Спартак Милев
 • Д-р Георги Делянов

Удължаване на пенис

Една от важните задачи на пластичната хирургия е да направи така, че човек да живее в хармония със себеси. Неудовлетвореността от размера и формата на мъжкия полов член се отразява не само във физически план, но и визграждането на пълноценни интимни взаимоотношения. Възможностите за справяне с това препятствие са ограниченикакто от неудобството на самите мъже да коментират подобенпроблем, така и от колебанието им да потърсят медицинскапомощ и да се подложат на оперативна интервенция. Съвременните методи за увеличаване на пениса са чрез използване на напълнители от хиалуронова киселина или пречистена и обогатена със стволови клетки мастна тъкан.

Откъде да започнете:
Първата стъпка, която трябва да направите и да се консултирате с пластичен хирург. По време на консултацията, ще бъдете осведомени за всички възможности, касаещи конкретно вашия случай.

Оценяване:
Общото здравословно състояние и външният вид като цяло могат значително да повлияят на резултата от процедурата. При консултацията те внимателно ще бъдат оценени и взети предвид от Вашия хирург.

За успеха на процедурата и цялостното удовлетворение от нея, Вие трябва:

 • да разкриете подробности относно здравословното Ви състояние, приемането на лекарства, употребата на витамини, заместители на билкова основа, алкохол, цигари и наркотици
 • да споделите Вашите очаквания

Какво представлява самата манипулация:
Оперативната техника, която се използва за удължаване на мъжкия полов член, включва разрез с размери 4-6см в гънката между вашия пенис и тяло. Зоната на триъгълника около пениса се инфилтрира предварително, за да се евакуира максимално мастната тъкан от тази зона. Пенисът се освобождава много внимателно от придържащите го към тялото елементи докато се стигне до пубисната кост. Тази манипулация е безкръвна. Приблизително ¼ от пениса е "скрит в тялото. След внимателно освобождаване, тази "скрита част се изтегля максимално навън и се фиксира на ново място, което допринася за елонгацията (удължаването) на пениса с 1 - 3см. Поставят се конци и стерилна превръзка. Конците се свалят след 10-12 дни. Непоследствено след операцията пенисът е леко оточен и подут в основата си и средната част. Тъй като самата оперативна намеса е в дълбочина в зоната на външния видим край на пениса, в редките случаи, когато се изпитва лека болка, тя също се усеща в дълбочина. Много често освобождаването на тялото на пениса се комбинира и с липосукция в зоната на триъгълника около пениса - основна причина за постоперативните отоци и хематоми в тази област.

Възстановяване
Следоперативният период е слабо болезнен. Режимът на пациента е свободен, като трябва да се избягва активно физическо натоварване за период от 4 до 6 седмици. Въздържание от полови конкатки в продължение на 30 дни. Препоръчват се леки "изтеглящи масажи сутрин и вечер с продължителност 5-15 мин. Тези в никакъв случай не би трябвало да предизвикват силна болка. При появата на такава, задължително се консултирайте с хирурга си. Приемаме, че пълното възстановяване е в рамките на 30 - 90 дена от операцията. Съединителната тъкан, която се образува около пениса, повишава своята здравина до 6-ия месец от операцията. По възможност контролните прегледи се извършват на всеки 30 дена.

Какво да очакваме
В повечето случаи резултатите са задоволителни. Удължаването е в рамките на 1 до 3 см, в зависимост от анатомичните дадености на пациента. Постигнатият резултат е траен и не се променя във времето. Самата операция не влияе по никакъв начин на либидото. Единственото, което се променя е ъгълът на ерекция - ако преди операцията пенисът се е формирал спрямо тялото подъгъл от 45°, след оперативната намеса този ъгъл ще бъде 90°, т.е. ще "сочи точно напред.

Повече за МБАЛ Скин Системс.
Там се предлагат всички възможни разкрасителни процедури и интервенции като моделиране на лицето и тялото чрез липосукция, липофилинг и липоскулптура; присаждане на коса - най-естествения метод за оперативно лечение на плешивостта; стимулиране на растежа и сгъстяването на косата чрез MesoHair терапия; изглаждане и изпълване на бръчки по лицето чрез мезотерапия, инжектиране на филъри и ботокс; оперативно подмладяване чрез фейслифтинг; естетични корекции на клепачи, уши, нос и брадичка; повдигане на вежди, подчертаване на скули, моделиране на устни; корекция на прекомерно изпотяване в областта на мишниците; отстраняване на гинекомастия; моделиране на формата и обема на бюста чрез уголемяване, намаляване, повдигане на гърдите и поставяне на импланти с естетично скрит белег; абдоминопластика за постигане на стегнат корем; корекция и моделиране на външни полови органи; оформяне на седалището; лифтинг на кожата в различни анатомични области; дермабразио, лазерна терапия и химически пилинг; реконструктивни операции след травми и онкологични заболявания; прецизно премахване на татуировки, белези, бенки и други туморни кожни образувания.
В приятна обстановка сред природата и скрити от околния свят, пациентите на Скин Системс могат да си направят желаната естетична операция и да си дадат почивка, както и да се потопят в морето от многобройни релаксиращи, антицелулитни и възстановителни масажи и процедури.

Скин Системс е уникален, единствен за България проект, представляващ компилация между съвременна европейска многопрофилна болница и луксозен медико-възстановителен комплекс, който доставя чувство за комфорт и спокойствие за всеки пациент който влезе за корекция.

Сходни предложения

Корекция на уши за 1700 лв. от МБАЛ Скин Системс!
-15%
2000,00 лв.
1700,00 лв.
УДЪЛЖАВАНЕ на пенис, от МБАЛ Скин Системс!
-26%
5000,00 лв.
3700,00 лв.

Може да се абонираш за нашите оферти


Абонирайте се