Закъсняхте! Тази оферта вече изтече...

Уголемяване на бюст с импланти NAGOR + БЕЗПЛАТЕН преглед на цени от 4990 лв.

   553 закупени   
Уголемяване на бюст с импланти NAGOR + БЕЗПЛАТЕН преглед на цени от 4990 лв.
Заплащане на място 4600,00 лв.
Обща сума 4990,00 лв.

Стара цена: 7500,00 лв.
Спестяваш: 2510,00 лв.
-33%

Валидност на ваучера: 3.08.2022 г. до 19.06.2023 г.

Важи за: България


Осигурено от:   Скин Системс МБАЛ  

ВАЖНО! Консултации и операции в момента се извършват по график. След закупуване на ваучер може да проведете консултацията и да планирате своята операция във възможен за Вас и клиниката ден и час. ПРИ НУЖДА ОТ ИНФОРМАЦИЯ ПО ПРЕДЛОЖЕНИЕТО ТЕЛ: 0882 661 652

 • Ваучерът е на стойност: 390 лв, на място се доплащат 4600 лв за увеличване на бюст с кръгли импланти.
 • Ваучерът е на стойност: 390 лв, на място се доплащат 5000 лв за увеличване на бюст с анатомични импланти.
 • ​След закупуването на ваучер може да се организира и онлайн консултация с хирург.
 • Ваучерът включва:
  • Увеличаване на бюст с кръгли или анатомични силиконови импланти NAGOR /според изборът и заплащането/
  • Консултация
  • Операция
  • Упойка
  • Импланти и всички консумативи, необходими за извършването на операцията
  • Престой и храна в рамките на еднодневния възстановителен период
 • Цената е валидна само за уголемяването на бюст със силиконови импланти, без допълнителни операции като реконструкция и други на млечната жлеза. Те могат да бъдат включени само срещу допълнително заплащане в болницата.
 • __В цената не са включени:
  • ПКК
  • Кръвна група
  • Консултация с кардиолог
  • Консултация с анестезиолог
  • Специалния сутиен**, необходим след операция за корекция на бюст**
   __- Транспортът до/от болницата
 • Изисква се предварително запазване на час.
 • Може да разпечатате ваучера или да го покажете на мобилно устройство, като е важно целата информация да бъде четима.
 • Офертата е валидна само в указаните срокове.
 • Сумата за ваучера е възстановима в 14 дневен срок след закупуване. В този срок е необходимо да се проведе консултацията, ако имате съмнение, че не сте подходящи за корекцията.
Скин Системс МБАЛ Адрес: Медико-козметичен център
София, бул. Джеймс Баучер 95-97

Адрес: Болница
с. Доганово, община Елин Пелин,
ул. Първа 32

За повече информация: Тел. + 359 882 916 556
Виж страницата на партньора

Подробна информация


ВАЖНО! Консултации и операции в момента се извършват по график. След закупуване на ваучер може да проведете консултацията и да планирате своята операция във възможен за Вас и клиниката ден и час. ПРИ НУЖДА ОТ ИНФОРМАЦИЯ ПО ПРЕДЛОЖЕНИЕТО ТЕЛ: 0882 661 652

В отделението по пластично-възстановителна хирургия на модерната __МБАЛ Скин Системс. проблемът с размера на гърдите може да бъде отстранен за часове. Жените захвърлят завинаги сутиените с подплънки и се радват на чисто нов бюст, скулптуриран с помощта на силиконови импланти в желаната форма и размер. МБАЛ Скин Системс Ви прави това невероятно предложение, за да се чувствате неустоими, красиви и желани!

NAGOR е компания, създадена през 1979г. във Великобритания, лидер в производството на гръдни импланти. Всяка година те доставят хиляди импланти, с което променят живота на много хора по целия свят.

Условия:

 • Операцията се извършва в модерната и луксозна болница за пластична и естетична хирургия Скин Системс, и ще е с времетраене около 2 часа, болничния престой 1 ден, а възстановителния период е индивидуален, като обикновено отнема около седмица.

Операциите се извършват от специалисти по пластична, реконструктивна и естетична хирургия:

 • Д-р Спартак Милев
 • Д-р Георги Делянов
 • Д-р Рупен Мектубджян
 • Марка импланти: NAGOR - NAGOR е компания, създадена през 1979г. във Великобритания, лидер в производството на гръдни импланти. Всяка година те доставят хиляди импланти, с което променят живота на много хора по целия свят. Гръдните импланти са произведени от силикон за медицински цели, сертифициран по ISO 9001, с качества за дългосрочно имплантиране. Имплантите са с СЕ маркировка, медицински изделия клас III - най-високо ниво на класификация според Европейската директива за медицински изделия (93/42 / ЕЕС). Компанията е еквивалент на високо качество, сигурност и ефективност в международен мащаб, благодарение на вниманието, което се отделя към всеки детайл при изработването на продуктите.
 • В цената са включени консултация, операция, упойка, импланти и всички консумативи, необходими за извършването на операцията. В цената е включен и престой и храна в рамките на еднодневния възстановителен период.
 • Цената е валидна само за уголемяването на бюст със силиконови импланти, без допълнителни операции като реконструкция и други на млечната жлеза. Те могат да бъдат включени само срещу допълнително заплащане в болницата.
 • В цената НЕ са включени: Предоперативни изследвания /ПКК и Кръвта група/, Преглед при кардиолог, Преглед при анестезиолог, Специалния сутиен, необходим след операция за корекция на бюст, Транспортът до/от болницата.
 • По време на предварителната консултация, заедно с пациента ще бъдат определени видът и размерът на имплантите и начинът на поставянето им (под- или надмускулно). След провеждането на консултация, лекарят има право да откаже процедурата по своя преценка.

Повече информация за импланти NAGOR:

Гръдни импланти са произведени от силикон за медицински цели, сертифициран по ISO 9001, с качества за дългосрочно имплантиране. Имплантите са с СЕ маркировка, медицински изделия клас III - най-високо ниво на класификация според Европейската директива за медицински изделия (93/42 / ЕЕС).

Компанията е еквивалент на високо качество, сигурност и ефективност в международен мащаб, благодарение на вниманието, което се отделя към всеки детайл при изработването на продуктите.

Допълнителна информация за продуктите на NAGOR и гаранция GCA Comfort можете да намерите на Nagor.bg

Повече информация за отделението по пластично-възстановителна хирургия на модерната __МБАЛ Скин Системс:

Там се предлагат всички възможни разкрасителни процедури и интервенции като моделиране на лицето и тялото чрез липосукция, липофилинг и липоскулптура; изглаждане и изпълване на бръчки по лицето чрез мезотерапия, инжектиране на филъри; оперативно подмладяване чрез фейслифтинг; естетични корекции на клепачи, уши, нос и брадичка; повдигане на вежди, подчертаване на скули, моделиране на устни; корекция на прекомерно изпотяване в областта на мишниците; отстраняване на гинекомастия; моделиране на формата и обема на бюста чрез уголемяване, намаляване, повдигане на гърдите и поставяне на импланти с естетично скрит белег; абдоминопластика за постигане на стегнат корем; корекция и моделиране на външни полови органи; оформяне на седалището; лифтинг на кожата в различни анатомични области; дермабразио, лазерна терапия и химически пилинг; реконструктивни операции след травми; прецизно премахване на татуировки, белези, бенки и други туморни кожни образувания.
В приятна обстановка сред природата и скрити от околния свят, пациентите на МБАЛ Скин Системс могат да си направят желаната естетична операция и да си дадат почивка, както и да се потопят в морето от многобройни релаксиращи, антицелулитни и възстановителни масажи и процедури.

Още предложения с отстъпки за пластична хирургияМБАЛ Скин Системс
Ваучерът включва безплатен преглед. Ако след прегледа се окаже, че операцията не може да бъде извършена, заплатените суми се възстановяват в оказаните срокове.

Доверете се на доказан екип от професионалисти, високотехнологична апаратура и болница с хиляди доволни пациенти.

Сходни предложения

Може да се абонираш за нашите оферти


Абонирайте се