За стрес, мигрена, болки в ставите: Акупресура, рефлексология, кранио-сакрална терапия за 50 лв. от Sundara Wellness Center

   3 закупени   
За стрес, мигрена, болки в ставите: Акупресура, рефлексология, кранио-сакрална терапия за 50 лв. от Sundara Wellness Center
КУПИ ВАУЧЕР за 10,00 лв.
Заплащане на място 40,00 лв.
Обща сума 50,00 лв.

Стара цена: 85,00 лв.
Спестяваш: 35,00 лв.
-41%

Валидност на ваучера: 13.07.2022 г. до 3.10.2022 г.

Важи за: София


Осигурено от:   Sundara Wellness Center  

  • Ваучерът е на стойност: 10 лв., на място се заплащат 40 лв.
  • Ваучерът е за: Акупресура, рефлексология, кранио-сакрална терапия, с продължителност 1 час
  • Необходимо е предварително запазване на час
  • Задължително е предоставянето на разпечатана ваучер на място
Sundara Wellness Center гр. София
кв. Лозенец, ул. Червена стена 58, вътрешен двор
тел. за запазване на часове: 0893665799
Раб. време: понеделник - неделя 10.00 ч. - 20.00 ч., след предварително запазване на час
Виж страницата на партньора

Подробна информация


За първи път в България здравен център Sundara Wellness прави коктейл от терапии, за лечение на мускулите, органите и на енергийно ниво.

Акупресурата е, медицинска процедура, която е заимствана от древнокитайската медицина. Тя се състои в упражняване на натиск върху определени точки, които са част от меридианни пътища. Тези меридианни пътища се простират по протежението на цялото тялото. Всеки от тези меридиани е съставен от определени енергийни точки, които са отговорни за регулацията на един или няколко органи.

Енергийните точки са много чувствителни при промяна на вътрешната или външната среда. Според китайската медицина тези точки използват жизнената енергия ци, за да регулират всички процеси в човешкото тялото. При различни болестни състояния, при стрес, преумора се нарушава нормалното циркулиране на енергията в организма, което води до стоп на енергията и невъзможност тези енергийни точки да изпълнят регулаторната си функция. Обикновено в някоя от точките има натрупана отрицателна енергия, която блокира точката и й пречи да функционира нормално.

Лечението чрез акупресура довежда до възстановяване нормалното протичане на енергията ци през цялото тяло и до уравновесяване на всички процеси в тялото.

Ползи от акупресурата: повишаване на защитните сили на организма; укрепване на вътрешните органи; тонизиране; стимулиране и поддържане на добро общо състояние; намалява пренапрежението и стреса, чрез повшаване на хормоните на доброто настроение - допамин и серотонин.

Акупресурата може да се използва за повлияване на: главоболие, повръщане, нарушения в съня, запек, високо и ниско кръвно налягане, диария, депресии, повишена тревожност, хронична умора, заболявания на НС - неврити, плексити, радикулити, невралгии; заболявания на ОДА - артрози, артрити, атрофия на мускулите; алергии; простудни заболявания;

Акупресурата има благоприятно въздействие върху сексуалния живот като има благотворно действие при: преждевременна еякулация, сексуална фрустрация.

Противопоказаная за приложението на акупресурата: тумори; остри възпалителни процеси с температура над 38°; инфекциозни заболявания, при някои кожни заболявания; туберкулоза; хемофилия; други кръвотечения; при бременност; на деца до 1 год; кахексия и др.

Рефлексология - мануална терапия, при която се въздейства на точно определени зони и точки на стъпалата и дланите, съответстващи на различни вътрешни органи и системи. Терапевтичният ефект се изразява в подобряване на кръвообращението, ускоряване на процеса на детоксикация на организма, балансиране на енергията, намаляване на стреса и напрежението.

Методът, който отблокира енергийната система на човека чрез техника за "дишане” се нарича кранио-сакрална терапия.

Кранио-сакралната терапия представлява комбинация от лечебните традиции на Изтока и Западната кинезитерапия. Тя използва цялостен подход към лечението и взаимовръзката между ума, тялото и духа, като е ефективна форма на лечение на широк спектър от заболявания, помага да се създадат оптимални условия за здраве, насърчава жизнеността и чувството за благосъстояние.

Кога може да се прилага кранио-сакрална терапия?
Може да се прилага при широк диапазон от медицински проблеми, свързани с болка и дисфункция, включително: главоболие, мигрена, болка в гърба и врата, хронична умора, фибромиалгия, болести и нарушения на дихателния апарат: астма, синузит, заболявания и увреждания на опорно-двигателния апарат: артрит, ишиас, ставни заболявания ортопедични проблеми, сколиоза, синдром на темпоромандибуларната става, нарушение в ЦНС: депресия, хиперактивност, разстройства с дефицит на вниманието, аутизъм, безсъние, напрежение, тревожност, зрителни смущения, невроваскуларни и имунни нарушения, съединително-тъканни заболявания, следоперативна дисфункция и други.

Sundara Wellness Center е здравен център за масажи, релакс, красота и лечение. Създаден е през 2015-та година, като в него работят само дипломирани терапевти и специалисти. Sundara Wellness Center провежда и обучения за масажисти, сертифицирани от МОН. Здравният център разполага и с психотерапевт - клинична психология.

Сходни предложения

Може да се абонираш за нашите оферти


Абонирайте се