Долна блефаропластика /Естетична корекция на клепачи/, само за 1900 лв.,от МБАЛ Скин Системс!

   22 закупени   
Долна блефаропластика /Естетична корекция на клепачи/, само за 1900 лв.,от МБАЛ Скин Системс!
КУПИ ВАУЧЕР за 200,00 лв.
Заплащане на място 1700,00 лв.
Обща сума 1900,00 лв.

Стара цена: 2400,00 лв.
Спестяваш: 500,00 лв.
-21%

Валидност на ваучера: 2.07.2022 г. до 19.06.2023 г.

Важи за: България


Осигурено от:   Скин Системс МБАЛ  

 • Ваучерът е на стойност: 200 лв., на място се доплащат 1700 лв.
 • Ваучерът включва: Долна блефаропластика + консултация
 • ​След закупуването на ваучер може да се организира и онлайн консултация с хирург.
 • __В цената не са включени:
  • ПКК
  • Кръвна група
  • Консултация с кардиолог
  • Консултация с анестезиолог__
   - Транспортът до/от болницата
 • Изисква се предварително запазване на час
 • Може да разпечатате ваучера или да го покажете на мобилно устройство, като е важно целата информация да бъде четима
 • Офертата е валидна само в указаните срокове
 • В цената не са включени изследванията преди процедурата /ако се необходими такива/
 • Сумата за ваучера е възстановима в 14 дневен срок след закупуване. В този срок е необходимо да се проведе консултацията, ако имате съмнение, че не сте подходящи за корекцията.
 • ВАЖНО! Консултации и операции в момента се извършват по график. След закупуване на ваучер може да проведете консултацията и да планирате своята операция във възможен за Вас и клиниката ден и час. ПРИ НУЖДА ОТ ИНФОРМАЦИЯ ПО ПРЕДЛОЖЕНИЕТО ТЕЛ: 0882 661 652
Скин Системс МБАЛ Адрес: Медико-козметичен център
София, бул. Джеймс Баучер 95-97

Адрес: Болница
с. Доганово, община Елин Пелин,
ул. Първа 32

За повече информация: Тел. + 359 882 916 556
Виж страницата на партньора

Подробна информация


ВАЖНО! Консултации и операции в момента се извършват по график. След закупуване на ваучер може да проведете консултацията и да планирате своята операция във възможен за Вас и клиниката ден и час. ПРИ НУЖДА ОТ ИНФОРМАЦИЯ ПО ПРЕДЛОЖЕНИЕТО ТЕЛ: 0882 661 652

В отделението по пластично-възстановителна хирургия на МБАЛ Скин Системс можете да постигнете всички Ваши желания!

Долна блефаропластика е естетична корекция на долните клепачи на очите.
Очите са може би най - силно въздействащата естетически част от тялото. Когато клепачите са гладки, свежи и без бръчкии торбички, очите имат ясен блясък и човек излъчва здраве, жизненост и младост. И обратно - когато клепачите са натежали, с бръчки и увиснала кожа, очите изглеждат уморени, цялото излъчване е на стар, уморен и нещастен човек.
С възрастта еластицитетът на кожата и тонусът на мускулатурата намаляват. Това води до отпускане на кожа и мускули на клепачите и оформяне на излишък под формата на торбички на долните клепачи, придаващи уморен вид на очите. Отпускането на съединително тъканните структури(септум) е причина над орбиталния мускул да изпъква мастна тъкан, която нормално се намира отзад. Състоянието е по - характерно за хора след 40 годишна възраст.
При естетичната корекция на долните клепачи стремежът е мастната тъкан от херниациите да се запази и с нея да се тапицира долния ръб на орбитата - той се подчертава и изпъква с напредване на възрастта. Предпочита се общата анестезия.
При съответни показания и при желание на пациента може да се извърши само горна-, само долна - , или горна и долна блефаропластика.
Вижте оферта за горна блефаропластика

Операциите се извършват от специалисти по пластична, реконструктивна и естетична хирургия:

 • Д-р Спартак Милев
 • Д-р Георги Делянов
 • Д-р Рупен Мектубджян

Повече за отделението по пластично-възстановителна хирургия на МБАЛ Скин Системс.
Там се предлагат всички възможни разкрасителни процедури и интервенции като моделиране на лицето и тялото чрез липосукция, липофилинг и липоскулптура; изглаждане и изпълване на бръчки по лицето чрез мезотерапия, инжектиране на филъри и ботокс; оперативно подмладяване чрез фейслифтинг; естетични корекции на клепачи, уши, нос и брадичка; повдигане на вежди, подчертаване на скули, моделиране на устни; корекция на прекомерно изпотяване в областта на мишниците; отстраняване на гинекомастия; моделиране на формата и обема на бюста чрез уголемяване, намаляване, повдигане на гърдите и поставяне на импланти с естетично скрит белег; абдоминопластика за постигане на стегнат корем; корекция и моделиране на външни полови органи; оформяне на седалището; лифтинг на кожата в различни анатомични области; дермабразио, лазерна терапия и химически пилинг; реконструктивни операции след травми и онкологични заболявания; прецизно премахване на татуировки, белези, бенки и други туморни кожни образувания.

Скин Системс е уникален, единствен за България проект, представляващ компилация между съвременна европейска многопрофилна болница и луксозен медико-възстановителен комплекс, който доставя чувство за комфорт и спокойствие за всеки пациент който влезе за корекция. Доверете се на доказан екип от професионалисти, високотехнологична апаратура и болница с хиляди доволни пациенти!

Сходни предложения

УДЪЛЖАВАНЕ на пенис, от МБАЛ Скин Системс!
-26%
5000,00 лв.
3700,00 лв.

Може да се абонираш за нашите оферти


Абонирайте се