Попитахме нашите клиенти за електронната платформа OMed.bg

С разрешението на нашите потребители публикуваме коментари и препоръки за електронната платформа OMed.bg . Ако решите да се включите със съвет или коментар, пишете ни.
Отзивите за OMed.bg можете да прочетете от тук!
Благодарим предварително за доверието !
Ако искате да ни дадете оценка в GOOGLE, моля от ТУК
или ни пишете на [email protected]

Julia Zankoff
Офертомед е уникална за България фирма не само поради любезното и компетентно обслужване от страна на своите консултанти, които са пример в това отношение.Офертомед дава на изстрадалия български пациент достъп до здравеопазването, което повече от четвърт век му се отказва от злокачественото ни държавно здравеопазване.С дейността си тази фирма доказва, че има и честен, хуманен бизнес, когато се прави и ръководи от почтени и човечни хора!Пожелавам на целия екип на Офертомед много здраве и лично щастие,както и светли Великденски Благословии!..Юлия Войнарович-Занков - журналист

Здравейте,
Изключително съм доволна от факта, че има сайт като Офертомат, на който биха могли да се заявят специализирани медицински услуги от частни клиники на преференциални цени. Сайтът е лесен за използване и предлага много и разнообразни оферти. Определено бих препоръчала платформата на своите приятели.
Доволна съм от обслужването в СБАЛАГРМ София - била съм на преглед в клиниката с и без ваучер за отстъпка. И в двата случая обслужването беше едно и също - на ниво.
С поздрав,
Цветелина Борисова

Здравейте,
да, доволна съм от ползваната услуга.
Благодаря Ви!
Суважение,
Петя Славчева

Да, доволна съм и от двете. Бих препоръчала и на други.
Best Regards
TLS   LTD
Krasimira Kyupeliyska - General Manager

Здравейте,
Няколко пъти със съпругата ми използваме услугите на Вашия сайт. Много сме доволни от услугите, които предлагате. Използването на сайта е лесно и безпрепятствено. Услугата в самото здравно заведение също. Не срещнахме никакви трудности, персоналът на клиниката е отзивчив и приветлив. Съвсем отговорно бих препоръчал услугите на платформата Ви на свои близки и познати. Тя е наистина полезна за хората. При положение, че на нас ни се наложи да прибегнем няколко пъти до услугите на клиниката, това са си немалко спестени средства. Колкото повече здравни услуги се предлагат на тази здравна платформа, толкова по-добре за хората. Благодарим за възможностите и Ви желаем успех!
Поздрави,
Кирил Борисов

Здравейте!

Съжалявам за закъснението на отговора ми, но бях доста ангажирана.
Доволна съм от обслужването в сайта, а също и от медицинското заведение. ЯМР ми беше направен в точния час, който предварително си бях запазила. Резултата ми беше изпратен на мейла. Бях изключително доволна от факта, че при ЯМР на тазобедрените стави, освен състоянието на ставите бяха описани и състоянието на всички органи, които са попаднали в зоната на изследването. В друг център, където съм си правила ЯМР на долна част на гръбначен стълб, това не беше така.
Да, бих препоръчала вашата платформа на близки и приятели, защото отстъпките, които се правят спрямо действителните цени на услугите понякога са значителни, имайки предвид доходите на хората, цените на здравните услуги и състоянието на българското здравеопазване.
Нямам нищо против моето мнение да бъде публикувано на сайта ви.
По отношение на моята история, не бих искала да ви занимавам с подробности около нея. Съвсем накратко - случайно един прекрасен ден ми се появиха болки в десния крак, дърпане до петата, а в последствие и в гръбначния стълб. След година и половина ходене по мъките, обикаляне на най-добрите клиники и специалисти в България, прехвърляйки ме между неврохирурзи, невролози и ортопеди, като в същото време никой не ми обърна никакво внимание, се оказа, че едни обикновени кинезитерапевти могат да открият и да разрешат неоткриваемите от лекарите проблеми с един обикновен преглед в зависимост от симптомите на болката. Това за мен е не просто смешно, но и недопустимо. Така, че съветът ми към тези, които изпаднат в моето положение е да се обърнат към кинезитерапевт, лечебни масажи и нетрадиционни методи на лечение. Нашето българско здравеопазване е достигнало дъното. Заради неговото състояние и отношението на родните ни лекари, аз загубих година и половина нормален живот.

Пожелавам Ви приятен и успешен ден!
Йорданка Коцелова

Здравейте! Съжелявам за късният отговор, но едва сега видях писмото ви!
Изключително много съм доволна от хората които ми обърнаха внимание!
В днешно време е рядкост да срещнеш толкова любезни хора в болниците!
Да бих ви препоръчала, и дори вече го направих!
Дай Боже да не ми се налага, да ви търся отново!
Но наложи ли се, само вас бих потърсила!

Райна Ангелова

Ивана Николова‎

Здравейте, на 6 декември поръчах апарат за кръвно М-100А, днес го получих - ВЕЛИКОЛЕПЕН Е, благодаря и за бързата доставка! Желая Ви прекрасни празници и добри клиенти!

Tzveta Tzankova

Вече няколко пъти ОФЕРТОМАТ ми помага да следя за здравословното ми състояние при компетентни специалисти и отлично оборудвани лаборатории!! БЛГАДОРЯ!

Ludmila Stamboldjieva

Редовно си купувам валчери. Много съм доволна.Ще продължа и за в бъдеще, когато ми е необходимо.

Мария Бисерова

Невероятен сайт,обслужват много коректно и точно!Препоръчвам ги.

Антоанета Тенева

Специализиран сайт в помощ на търсещите по-изгодни оферти за всичко свързано със здравето на хората....ползвала съм техни оферти и съм много доволна...

Диана Недялкова

Вече си закупих поредния ваучер.Прекрасни.....

Maria Pavlova

Редовно закупувам ваучери и съм много доволна от предлаганите услуги! Успех!

Може да се абонираш за нашите оферти


Абонирайте се
Modal Advertise