Промокодове в omed.bg

На страницата "Промокодове в omed.bg" можете да намерите актуални промоции и отстъпки за медицински услуги. OMed.bg предлага промокодове, които осигуряват значителни намаления при закупуване на ваучери. Сред предложенията са отстъпки за първа покупка, бонуси за покупки над определена сума и месечни промоции за различни медицински услуги. Промокодовете са валидни за ограничен период и са еднократни.

С радост ви представяме нашата нова система от промо кодове - още един начин, по който се грижите за вашето здраве. Използвайте нашите специални промо кодове за достъп до отстъпки и оферти, които правят грижата за здравето ви още по-достъпна. Какво трябва да знаете:

  1. Промокод - Добре дошли!

При първа покупка в omed.bg ви очаква 15% отстъпка за следващ закупен ваучер. Отстъпката се зарежда автоматично. Валидна е 15 дни и може да се използва за всички ваучери в Omed.bg, които са с частично плащане към платформата. Това са над 90% от всички ваучери.

  1. Промокод - Бонуси за Вашите покупки!

Всеки път, когато заплатите към omed.bg над 200 лв, ние ви подаряваме промо код за 15% отстъпка. Предложението важи за плащане на 200 лева за една количка в която може да има и няколко продукта. Отстъпката се зарежда автоматично и важи за всички ваучери, които са с частично плащане към Omed.bg. Това са над 90% от всички ваучери. Кодовете са валидни 15 дни.

  1. Промоционален промо код. Ползвате колкото пъти поискате!

Всеки месец ще предоставяме допълнителни отстъпки за ЯМР, лабораторни изследвания или отделни здравни заведения и лабораторни изследвания. Примерно - при въвеждането на "OMED30MRI" ще получавате допълнителни 30% върху ЯМР изследванията.

Важно:

Всеки промокод е с конкретен срок на използване. Промокодовете са МНОГОКРАТНИ. Промокодовете са за оферти с частично плащане към omed.bg. Това са над 90% от всички ваучери. При плащане ще виждате специални символи, ако имате промо код.

Зелено прасенце - то ще показва колко е намалената цена за ваучер. Поле за въвеждане - “Код за отстъпка” и бутон “Приложи код за отстъпка”

Вашето здраве е наш приоритет. Използвайте новите си промо кодове и ни пишете как Ви помагат!

Вашето здраве е наш приоритет. Използвайте новите си промо кодове и ни пишете как Ви помагат!

Ако имате въпроси или нужда от помощ, не се колебайте да се свържете с нас на:

имейл: [email protected] 

Viber: https://tinyurl.com/bd9mruun

Тел: + 359 885 916 588

С пожелания за здраве, Екипът на omed.bg

Може да се абонираш за нашите оферти


Абонирайте се