Въпроси и отговори

Какво е OMed.bg?

Оfertomed.bg е Онлайн платформа, която работи с доказани болници и лаборатории в страната. Предлага ваучери с отстъпки за качествено здраве.

Харесват ми офертите, които предлагате днес, как да ги ползвам?

Кликнете върху бутона "купи” докато офертата е още активна и изберете начин на плащане. След заплащане ще ви изпратим Ваучер с който отивате в избрана от вас клиника или медицинска лаборатория. Документа не е поименен и може да се занесе от всеки.

Трябва ли да ползвам ваучера в същия ден, в който съм го закупил?

Не. Много от нашите предложения имат обявен срок за използване на документа, но не е задължително да го ползвате същия ден.

Как се използва?

Веднага след като Вашето плащане стане действително, ние ще ви изпратим e-mail с линк за вашия документ с подробно описани инструкции за ползването му. Също така ще виждате платените от вас Ваучери и от Моите ваучери след въвеждане на мейл и парола в полето Вход. Разпечатайте ваучера и го занесете в клиниката или лабораторията. Без ваучер ще ви бъде поискана редовна цена без отстъпка.

Мога ли да закупя ваучер като подарък?

Да. На ваучера не пише нито Вашето име, нито големината на отстъпката. Всички ваучери могат да се използват от друго лице!

Ако не използвам пълната стойност на ваучера при първо посещение, мога ли да го ползвам пак по-късно?

Не. Ако в условията на офертата не е посочено изрично нещо друго, няма да получите пари или друга компенсация за неизползваните услуги .

Ако заявя плащане, заявката ми задължително ли се заплаща?

Да. След като се съгласите с условията на покупката, поръчката ви става задължителна и вие трябва да заплатите съответната сума най-късно на другия ден. В противен случай e-mail-адресът и телефонът ви ще бъдат блокирани с цел предотвратяване на злоупотреби със системата ни и услугите, предлагани от нашите партньори.

Сайтът безопасен ли е?

Да. Сигурността е на най-високо ниво.

Случва ли се да изтривате коментари от форума?

По принцип не. Коментари се трият само в случай на нецензурно съдържание или лични нападки под различна форма.

Може да се абонираш за нашите оферти


Абонирайте се
Modal Advertise