Какво е OMed.bg?

OMed.bg - Партньор в здравето.
Онлайн платформа, която работи с доказани болници и лаборатории в страната. Предлага ваучери с отстъпки за качествено здраве.

Виж нашите най - търсени продукти.

Нашата мисия:
OMed.bg осигурява бърз и лесен достъп до качествено здраве на всеки в Европа.

Нашата цел:
Достъпно здраве онлайн. Изграждаме култура за здравна профилактика чрез лесен достъп до качествено здраве!

Ваучерът осигурява на потребителя отстъпка от цената на услуга, която може да бъде закупена от съответния краен изпълнител . Със закупуването на ваучер потребителят придобива правото да закупи услуги на преференциални цени. Услугата се заплаща на посочения във ваучера краен изпълнител и той носи отговорност за спазване на всички законови изисквания по отношение на извършваната от него услуга.

За последните 3 години, фирмата е сключила договори с над 100 първокласни медицински заведения в страната. Едни от най-големите и модерни болници като Болница Токуда, Медицински комплекс Д-р. Щерев, City clinic, медицински центрове - Пирогов, Св. Ана, лаборатории Цибалаб, Сана, Ноневи, Тошкина, Биомед в общо 10 града в страната са част от партньорите на OMed.bg

Предимството на OMed.bg :

1. Договаря преференциални цени за пациентите, като дава възможност за закупуване на ваучер за отстъпка. (отстъпки до 75%).
По този начин, платформата прави достъпни за всеки пациент едни от най - елитните болници в страната. Дава възможност на всеки, да ползва качествено лечение и да бъде информиран за процедурите, лекарите и апаратурата, с която се правят прегледите.
2. Нови клиенти в болниците
Благодарение на платформата, болниците се посещават от по - голям брой нови клиенти. Повишава се заетостта на здравните заведения. Всеки клиент има достъп до информация за болниците и лабораториите.
3. Виртуален личен лекар
Онлайн платформата позволява на всеки клиент, да посещава информирано неограничен брой профилактични прегледи, които са му били препоръчани от неговия личен лекар. Здравната каса от своя страна разрешава само един специализиран преглед месечно.
4. С акцент върху профилактиката
На достъпни цени с ваучер за отстъпка, клиентите правят пълни профилактични прегледи и лабораторни тестове, това позволява заболяванията да могат да се диагностицират на много по-ранен етап, без да се стига до усложнения и продължително скъпо лечение за пациентите. По този начин значително се облекчава работата на здравната каса.
5. Онлайн
Закупуването на ваучерите за отстъпка и цялата необходима информация е достъпна от всяко място на света - онлайн. Предоставени са 6 различни вида за заплащане на ваучери според възможностите на клиентите.
6. Мобилни
Платформата е изработена със специален дизайн, който позволява отварянето на сайта от всяко едно мобилно устройство, както и закупуването на ваучер за отстъпка през мобилно устройство.
7. Българи в чужбина
Платформата е любимо място и за българите в чужбина, които посещават страната и правят своите медицински прегледи в България. Също така закупуват ваучери за отстъпка за прегледи и за семействата и родителите си в страната.
8. Информация за заболявания
Платформата стартира образователна програма за важни профилактични прегледи и лабораторни изследвания, за социално значими заболявания, за които хората нямат достатъчно информация, а статистиката е доста притеснителна (Хепатит B и C, HPV вирус, рак и др.)
9. Контрол и комуникация
Всекидневно се осъществява комуникация, както с клиентите, така и с болниците за стриктното изпълнение на договорите и поетите ангажименти.

Може да се абонираш за нашите оферти


Абонирайте се
Modal Advertise