Какво е OMed.bg?

Добре дошли на страницата 'Какво е Omed.bg?'! Omed.bg е иновативна онлайн платформа, която ви предоставя лесен и удобен достъп до разнообразни здравни услуги чрез закупуване на ваучери. Нашата мисия е да направим здравната грижа достъпна за всеки, като работим с над 100 болници и лаборатории в цяла България.

С Omed.bg можете бързо и лесно да намерите и закупите ваучери за профилактични прегледи, лабораторни изследвания, стоматологични процедури и много други. Всяка услуга, предлагана на нашата платформа, е внимателно подбрана, за да отговаря на високите стандарти за качество и професионализъм.

Нашите ваучери ви осигуряват не само достъп до качествени медицински услуги, но и значителни отстъпки, което прави грижата за здравето ви по-достъпна. Разгледайте нашата платформа и открийте как Omed.bg може да ви помогне да поддържате своето здраве

OMed.bg - Партньор в здравето.
Кратко Описание:

"OMed.bg е онлайн платформа, която работи с утвърдени болници и лаборатории в България и Турция предлагаща ваучери с отстъпки за висококачествени здравни услуги. Научете повече за нашата мисия и предимства."

Описание:

"OMed.bg е вашият надежден партньор в здравето, предлагащ лесен и бърз достъп до качествени медицински услуги чрез удобната ни платформа за ваучери. Сътрудничим с над 100 първокласни медицински заведения в България, включително Болница Токуда, Медицински комплекс Д-р. Щерев, City Clinic, лаборатории Цибалаб, Сана, Тошкина, Биомед в цялата страна.

Нашата мисия е да направим висококачественото здравеопазване достъпно за всеки , като предлагаме ваучери с отстъпки до 75%. Всеки ваучер осигурява на потребителя преференциални цени за разнообразни медицински услуги, предоставяни от нашите партньори, които носят отговорност за спазване на всички законови изисквания.

Предимствата на OMed.bg:

  1. Преференциални цени за пациенти - Закупуването на ваучер осигурява достъп до елитни болници на значително по-ниски цени.
  2. Нови клиенти за болниците - Платформата привлича нови пациенти, повишавайки заетостта на здравните заведения.
  3. Виртуален личен лекар - OMed.bg позволява на клиентите да посещават неограничен брой профилактични прегледи, препоръчани от личния лекар.
  4. Фокус върху профилактиката - Ваучерите за отстъпка насърчават ранната диагностика и предотвратяват усложнения и скъпо лечение.
  5. Онлайн достъп - Ваучерите могат да се закупят и използват онлайн, с възможност за плащане чрез шест различни метода.
  6. Мобилна платформа - Сайтът е оптимизиран за мобилни устройства, което улеснява използването му навсякъде.
  7. Подкрепа за българи в чужбина - Платформата е популярен избор сред българите в чужбина, които се грижат за здравето на своите близки в България.
  8. Информация за заболявания - OMed.bg стартира образователна програма за важни профилактични прегледи и социално значими заболявания.
  9. Контрол и комуникация - Ежедневно осъществяваме комуникация с клиентите и болниците за стриктно изпълнение на договорите и ангажиментите.

OMed.bg прави здравеопазването по-достъпно, информирано и удобно за всички.

Видео

Може да се абонираш за нашите оферти


Абонирайте се